Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bi resim sitem mevcut ve bunlar değişik boyutlarda sunucuya yüklenip indiriliyor. Farklı farklı boyutlar örneğin; 1024*768, 1600*1200 vs gibi. Tema ile ilgili birşey sanırım. İstediğim şey ise şu; temada mevcut olan bir ölçüyü iptal edip kendi belirlediğim bir ölçüde yüklenmesini sağlamak. Single post içerisinde resmin altında seçenekler mevcut ölçü olarak. Bunlardan birisini iptal edip kendi belirlediğim bir ölçüde uploads klasörüne eklenmesini istiyorum. Nasıl yaparım?
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Hocam teşekkürler fakat eklentiye gerek yok diye düşünüyorum. Tam olarak demek istediğim şuydu; Post sayfasına girince karşınızda bir resim çıkıyor ve resmin altında indirmek için farklı çözünürlükler mevcut. Bunlardan herhangi biri üzerine tıklayınca direk olarak resim pc' ye iniyor. Ben bu çözünürlüklerden sadece 1 tanesini değiştirmek istiyorum. Örneğin: 1024*768 olanı 1600*1200 yapmak istiyorum. Yazı olarak değiştiriyorum fakat üzerine tıklayınca yine 1024*768 iniyor çünkü uploads klasörüne bu ölçü yükleniyor. Hangi dosya ya da dosyalardan bu ayarı yapacağımı bilemiyorum.
Ek Olarak: Yok mu arkadaşlar bilen?