lostyazilim
tr.link

Tasarladığım site ve wordpress hakkında bir kaç teknik konuda yardımcı olur musunuz?

13 Mesajlar 2.750 Okunma
acebozum
tr.link

radyoaktif radyoaktif WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar/Elektronik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

TEHET adlı üyeden alıntı

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. :)

[B]Hayırlı cumalar. Hocam ben senin kadar yardımsever bir insan görmedim, hala da yazmaktan üşenmedin. Hiç bir karşılık beklemeden bu kadar yardımcı olmaya çalışmanı da ayrıca taktir ediyorum. Tekrar teşekkürler.

Dediklerini harfi harfine yaptım, sayende bayağı bir şey de öğrenmiş oldum. Artık başka bir temada bu istediklerimi yapmak için en azından hangi dosyaları kurcalamam gerektiğini az çok öğrendim saolasın.

1- logo sorunu tamam.

2- Footer için verdiğin kodu "opensans-light.css" değil, "style.css" ye ekledim zaten yanlış söylemişim kusura bakma :)

3- Türkçe karakter sorunu için "yanone_kaffeesatz.css" ye verdiğin kodu aynen ekleyip tekrar içine atmıştım halbuki ama olmadı. Belki de ben yanlış kopyaladım;

4- Evet "yanone_kaffeesatz.css" dosyasını sildikten sonra dediğim yerdeki yazılar kalınlaştı ve resim ekleme konusunda da senin dediğin gibi de 2. yöntem pek olmadığından ilk yönetimi uyguladım. Lakin keşke bütün bunları "yanone_kaffeesatz.css" dosyasını silmeden yapabilseydim zira bayağı güzel bir karakteri vardı da neyse şansımı fazla zorlamayayım :)

5- Dediğini uygulayarak tıklanmayan bir Hakkımızda sayfası oluşturdum ancak mouse ile üzerine gelindiğinde yazı imleci çıkması sorununu çözemedim. Zira verdiğin kodu hangi klasörde nereye ekleyeceğimi bulamadım. header4'e baktım da orada da cursor:pointer kodunu göremedim.

Hocam yüz yüze bir web tasarım uzmanından ders alsam inan senin kadar yardımcı olamazdı. Üstelik yaza yaza bana bunları anlatabilmen muhteşem.

googleasistan

TEHET TEHET Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 791
  • Beğeniler 96 / 374
  • Ticaret 1, (%100)

radyoaktif adlı üyeden alıntı

Hayırlı cumalar. Hocam ben senin kadar yardımsever bir insan görmedim, hala da yazmaktan üşenmedin. Hiç bir karşılık beklemeden bu kadar yardımcı olmaya çalışmanı da ayrıca taktir ediyorum. Tekrar teşekkürler.

Dediklerini harfi harfine yaptım, sayende bayağı bir şey de öğrenmiş oldum. Artık başka bir temada bu istediklerimi yapmak için en azından hangi dosyaları kurcalamam gerektiğini az çok öğrendim saolasın.

1- logo sorunu tamam.

2- Footer için verdiğin kodu "opensans-light.css" değil, "style.css" ye ekledim zaten yanlış söylemişim kusura bakma :)

3- Türkçe karakter sorunu için "yanone_kaffeesatz.css" ye verdiğin kodu aynen ekleyip tekrar içine atmıştım halbuki ama olmadı. Belki de ben yanlış kopyaladım;

4- Evet "yanone_kaffeesatz.css" dosyasını sildikten sonra dediğim yerdeki yazılar kalınlaştı ve resim ekleme konusunda da senin dediğin gibi de 2. yöntem pek olmadığından ilk yönetimi uyguladım. Lakin keşke bütün bunları "yanone_kaffeesatz.css" dosyasını silmeden yapabilseydim zira bayağı güzel bir karakteri vardı da neyse şansımı fazla zorlamayayım :)

5- Dediğini uygulayarak tıklanmayan bir Hakkımızda sayfası oluşturdum ancak mouse ile üzerine gelindiğinde yazı imleci çıkması sorununu çözemedim. Zira verdiğin kodu hangi klasörde nereye ekleyeceğimi bulamadım. header4'e baktım da orada da cursor:pointer kodunu göremedim.

Hocam yüz yüze bir web tasarım uzmanından ders alsam inan senin kadar yardımcı olamazdı. Üstelik yaza yaza bana bunları anlatabilmen muhteşem.

Sana da hayırlı cumalar. :) Yazmayı unutmuşum. Mouse imleci kodunu style.css dosyasında değiştireceksin.

radyoaktif radyoaktif WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Bilgisayar/Elektronik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

TEHET adlı üyeden alıntı

Sana da hayırlı cumalar. :) Yazmayı unutmuşum. Mouse imleci kodunu style.css dosyasında değiştireceksin.

Hocam kusura bakma 2 gündür bilgisayar başına oturamadığım için son bir teşekkür edemedim. Tüm yardımların için tekrar tekrar canı gönülden teşekkür ederim. Sayende temayı, pro sürümüne para vermeden de bir süre daha göze batmadan kullanılacak bir seviyeye getirdim. Lakin gene de pro sürümünü aldığımda seni tekrar bilgilendirerek belki onda da biraz yardımını isteyeceğim :) Seninde bu yardım severliğin daim olursa, o gün geldiğinde ya bu konudan yada yeni konudan devam ederiz. O güne kadar kal sağlıcakla...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al