-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema denemesi yapıyordum. Blogum gitti ve bi daha gelmedi. FTP'den nasıl bir müdahale yaparsam giriş sağlarım? Hiçbir şeyin silinmesini istemiyorum napmam lazım. Sadece tema değiştiriyordum ve bi anda gitti ve url tepki vermiyor. 2 gündür kapalı sitem düzeltemedim host şirketi de yardımcı olmadı yardım ederseniz sevinirim.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Öncelikle foruma hoşgeldiniz, muhtemelen en son etkinleştirdiğiniz temanın eklentilerle bir çakışması var, temayı ftp den silmeyi ya da ismini değiştirmeyi deneyin, ya da sql den kullanılan tema ismini değiştirebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
FTP'de wp-content>themes klasörüne girip en son aktif ettiğin temanın klasörünün adını değiştir mesela benimtemam ise adı benimtema yapıp kaydet ve admin panelini yenile başka tema seç
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
olmadı eski temanı geri yükle. bu işleri yapmadan önce mutlaka yedek almanı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
temanın adını filezilla'dan değiştirdim ama düzelmedi. Temanın orjinal hali elimde yok. Bilgisayar çöktüğü için format atmıştım. Başka bir çözüm yolu yok mudur? Hosttan backup alıcam olmazsa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik Danışmanı / SEO
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
en basit çözüm tema dosyalarını bilgisayarına indir yedeğin yoksa. sonra default temayı at aynı klasöre.