-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bazı arkadaşlar, temayı değiştirdikten sonra hit kaybı yaşadığını söylüyor, bu nasıl oluyor, çok büyük siteler olduğu için mi yoksa başka sebepler mi? sonuçta kurulu sitede yeni temayı upload edip aktifleştirince tam oturuyor, hit kaybı ne alaka?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olduğu doğrudur. Ne alakayı bilemiyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Her temanın hızı ve kodlaması aynı değil neticede. Aynı konu farklı bir biçimde açılacak ve kullanıcı deneyimi değişecek. Doğal olarak Google, sıralamalara el atacaktır diye tahmin ediyorum ancak bir uzmanın fikrini bende merak ediyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Aslında bu sorunun cevabı; hangi temayı kullanıyorsunuz ve hangi tema ile değiştirmek istiyorsunuz sorusuna bağlıdır :)
Belki iyi bir tema kullanıyorsunuzdur ve daha ağır çalışan, kullanıcı açısından kullanımı daha zor olan bir tema ile değiştirirseniz hit kaybı yaşamanız muhtemeldir.
Ancak kullandığınız temadan daha iyi özelliklere sahip bir tema kurmayı düşünüyorsanız neden hit kaybı yaşatsın ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Ben uzman değilim ancak sitede bir değişim olduğunda Google'un bunu yorumlaması ve kullanıcı deneyimlerini değerlendirmesi belirli bir süre alır.
Eğer iyi bir temaya geçildiyse değerlendirme süresi dışında yükselişler olur ama değerlendirme süresinde hit kayıpları olabilir diye tahmin ediyorum. @yilmaz70