-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sitede kullandığım bir temanın içerisinde 50-100 tane farklı şablonlar var. FTP'de tema klasörünün içideki demonun da içerisinde zip halinde 50-100 tane farklı şablon dosyasının olduğunu görüyorum. Bu dosyaları silersem site açılış hızında bir katkısı olur mu? Ayrıca bu dosyaları ftp'den direkt seçip silersem temaya, siteye ya da sitedeki mevcut içeriklere ve verilere bir zararı olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Temadan temaya değişir. Temanın ayarlar kısmından silinebilmesi gerek, böyle daha sağlıklı olur. Hıza katkısının olacağını düşünmüyorum ama indexlenme ihtimali var, spam sayılabilir (demo şablon aktif ise).
1 kişi bu mesajı beğendi.
no time for caution
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
J** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
O dosyalar sadece kurulum esnasında devreye girer, dolayısıyla siteye hız ve farklı açıdan bir etkisi yoktur. Silerseniz de içerikleriniz kaybolmaz, sadece farklı bir demoyu kurmak isterseniz hata ile karşılaşırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlgili demo dosyalarının site hızınıza nötr etkisi olacağı kanaatindeyim. Kullandığınız tema Betheme galiba :)
Çınar Web - Profesyonel Web Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Demo Şablanların pek siteyi yavaşlattıgını görmedim ama hostinginiz kısıtlı bir alana sahipse bir ihtimal yavaşlatma söz konusu olabilir. Tabi eğer kısıtlı alana sahipse diskinizden de yiyeceği için sizin resim vs yüklemelerinizi yavaşlatacaktır.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com