Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Neyse, en azından birini çözmüşsünüz. Benim temayı cudjex bile çözemedi, sizin çözememeniz çok normal. Demek ki en baştan "Ben çözerim." demekle olmuyormuş. ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
M.I.S
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wp_pagenavi ekletisinin kodunun bulduğu şablonun en altına;
bu kodu eklerseniz sorun çözülür
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tam olarak ikimizin hatası aynı değil. Benimki eski sayfaları göstermiyor. Sizinki eski sayfalarda ilk sayfayı gösteriyor. Hatanız benim de başıma gelmişti ve çözmüştüm. Cudjex'in de hatanızı çözebileceğini düşünüyorum. Bu siteye de üyedir. Kendisiyle bir yazışın bakalım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web & Android Developer
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende de aynı sorun vardı. İki farklı olaydan kaynaklanmıştı ve çözmüştüm.
Birincisi Super Cache kullanıyorsan etkisizleştir. Neden olduğunu bilmiyorum ama böyle bir hataya sebebiyet verebiliyor.
Birde temanın numaralandırdığın sayfası hangisiyse (index.php, archive.php vs.) Burada en üstte query_posts ile başlayan bir kod var mı bak bakalım. Bu kod ile kategori sayfalarında kaç adet yazı gözükeceğini, hangi kategorilerden yazı çekeceğini gibi ayarlamaları yapıyorsunuz. Eğer böyle bir kod varsa buraya yaz bakalım. ne olduğunu görelim. Bunlar bende ki hatalardı ve genellikle de bu sorunu yaşayanlar oluyor.
Eğer bu ikisinde de kaynaklanmadığına eminsen kaynak kodlarını bizimle paylaşırsan yardım ederiz. Çok zor bir problem değil...