-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bu forum ve benzeri forumlarda tema ve altındaki linkler konusunda son derece hassas kesilen emek hırsızlığı şu bu diye insanlara saldıranların acaba bilgisayarlarında kaç tane lisanslı yazılım vardır?:) kullandıkları işletim sistemlerinden o bahsettikleri temaları editledikleri grafik programlarına kadar?:)
bi acaip çelişkiler dünyası işte:)
bu arada woothemesin ücretsiz dağıttığı bueno temasını kendi çapımda türkçeleştirdim ama forumda nasıl paylaşacağımı bilemedim, yardımcı olmak isteyen varsa bir şekilde göndereyim paylaşsın isterseniz. süper temadır bilen bilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
o zaman sana soruyorum hocam temayı türkçeleştirdim diyorsun programların lisanslı mı ?
zego
İnternet Reklamcılığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnternet Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Herkes kendinden sorumludur, foruma konu açarsan herkesten tepki alırsın. Benim lisanslı veya lisanssız program kullanmam seni ilgilendirmez, foruma konu açarsanda her türlü karşı çıkarım.
Ekleme: Türkçeleştirdiğin temayı abc temasını türkçeleştirdim - indirin diyerek paylaşabilirsin. Yapımcısından izin alabilirsen kendi isminde bile çıkarabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hassas değilsen başkasıda seni bağlamaz kardeşim boşver isteyen istediği programı kullanır istediği gibi
Postax
Profesyonel Hosting
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Hosting
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
baskasını bilmem ama herseyim ya lisanslı yada open source.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
onada sömürü dememek lazım sonuçta tema yapımcısı ve emek harcamış bu olayı sen bilmezsin belki ama ben çok yaşadım smf tema yazıyorum hatta gir bak bir sürü temam daha duruyor resmi sitesinde adamlar benim yazdığım temayı aldılar düzenlediler altındaki copyrightı sildiler kendi isimlerini yazdılar sattılar neler gördüm ben yani o yüzden 20 tanede link koysa yapımcının hakkıdır ne linki olursa olsun