lostyazilim
tr.link

Tema sorunu

19 Mesajlar 3.839 Okunma
lstbozum
tr.link

faruk faruk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Starters' Agency
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 765
  • Beğeniler 38 / 89
  • Ticaret 10, (%100)
Arkadaşlar uzun bir süredir usluer v2 kullanıyorum ama bu gün bir hata almaya başladım. bu usluer v3 te de oldu. hata şöyle;

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/tugraweb:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/tugraweb/public_html/wp-content/themes/usluer v3/functions.php on line 2

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/../../../../../ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/tugraweb:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/tugraweb/public_html/wp-content/themes/usluer v3/functions.php on line 2

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/../../../../ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/tugraweb:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/tugraweb/public_html/wp-content/themes/usluer v3/functions.php on line 2

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/../../../ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/tugraweb:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/tugraweb/public_html/wp-content/themes/usluer v3/functions.php on line 2
Site error: the file /home/tugraweb/public_html/wp-content/themes/usluer v3/functions.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation.

girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
wmaraci
reklam

Yrlmz Yrlmz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Kamu
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 794
  • Beğeniler 24 / 137
  • Ticaret 5, (%100)
usluer temalarında lisanslamadan dolayı bir sorun var sanırım.çünkü bir kişi daha aynı sorundan dolayı konu açmış.konu burada

Elbet birgün...

• Üyelik 31.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 765
  • Beğeniler 38 / 89
  • Ticaret 10, (%100)

SerhatY adlı üyeden alıntı

usluer temalarında lisanslamadan dolayı bir sorun var sanırım.çünkü bir kişi daha aynı sorundan dolayı konu açmış.konu burada

hmm anladım. teşekkürler.

girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Sunucunuzda Ioncube yüklü mü? Temadan kaynaklı bir sorun değil çünkü.

wmaraci
wmaraci

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
Birisi bu temayı wareze dökelim dedi de eline yüzüne bulaştırdı galiba.Bulaşmayın arkadaşlar wareze.Emek var ortada emek.

• Üyelik 31.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** B**
  • Mesajlar 765
  • Beğeniler 38 / 89
  • Ticaret 10, (%100)
bilmiyorum ancak bugüne kadar olmamıştı. arkadaşın verdiği linktede aynı hata var

• Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Arkadaşla aynı firmayı kullanıyorsunuz muhtemelen. Host sağlayıcınızla irtibata geçip sunucuda Ioncube yüklü olup olmadığını sorun.

TuncaySahin TuncaySahin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 897
  • Beğeniler 172 / 134
  • Ticaret 0, (%0)
bendede o sorun var şimdi host sağlayıcıma sorcam

Not: ismail abi neden özele cewap atma tenezülünde bulunmadın ?

Sana göre aptalca,bana göre şaheser.

• Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Tuncay konuşmalarına dikkat et. Ben her saniye bilgisayar başında olamam ki zaten evde net yok telefondan yazıyorum.

TuncaySahin TuncaySahin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 897
  • Beğeniler 172 / 134
  • Ticaret 0, (%0)

isousluer adlı üyeden alıntı

Tuncay konuşmalarına dikkat et. Ben her saniye bilgisayar başında olamam ki zaten evde net yok telefondan yazıyorum.

Eğer yanlış birşey söyledi isem özür dilerim ama sorunu hala düzeltemedim site kapalı sattlerdir :(

Sana göre aptalca,bana göre şaheser.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al