-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mrb. sorunumu şöle özetleyeyim. portfolio kısmında yorum bölümü açmak istiyordum. portfolio sayfalarına tıklatınca yenilenip açılmıyor
o yüzden böyle external link olarak konunun kendi linkini koyuyorum tıklayınca ana sayfa üzerinden değil açmak zorunda kalıyor. şimdi buraya yorum eklemke istiyordum ve bazı kod eklemeleri yaptım ilk olarak orjinali göstereyim. kod ve resim olarak.
ID, 'Title', true)){ echo get_post_meta($post->ID, 'Title', true); }else{ the_title(); } ?>
ID, 'Description', true)){ echo do_shortcode(get_post_meta($post->ID, 'Description', true)); } ?>
ID); echo do_shortcode($this_page->post_content); ?>
sayfanın browserdaki full görünümü alttaki gibi.
buraya yorum eklemek için araştırdığımda bir kod buldum onu ekleyince temada yorum kısmı geldi. ilk kod kısmını göstereyim.
orjinal kısmı
ID, 'Description', true)){ echo do_shortcode(get_post_meta($post->ID, 'Description', true)); } ?>
kod eklediğim kısım
eklediğim kod:
kodu ekleyince alttaki resim gibi yorum kısmı geliyor.
ama oraya bir yorum yazıp onaylayınca
http://karaokebee.com/test/wp-comments-post.php
böyle bir sayfa çıkıyor boş olarak ve yorum onaylanmamış oluyor. resminide koyayım
sorun nerde anlayamadım yardımlarınızı bekliyorum. bir şey daha wp-admin panelde konuya yorum yazılabiliyorya normalde oradan yorum yazarsam eğer sayfada görünüyor yani wp nin yorum kısmında sorun yok gibi sanırım. neyi eksik yaptığımı çözemedim.