-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
YMM Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kimse temamı kullanacaksın diye zorlamıyor. Baktın footer 'da link var kullanma o zaman. Adama size bedavaya ve linksiz tema yapacam diye günlerce uğraşıp kodlama yapar mı ? Elbette bir kazancı olacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yusuf KISA adlı üyeden alıntı
Kimse temamı kullanacaksın diye zorlamıyor. Baktın footer 'da link var kullanma o zaman. Adama size bedavaya ve linksiz tema yapacam diye günlerce uğraşıp kodlama yapar mı ? Elbette bir kazancı olacak.
Adam gibi satsın o zaman milleti neden kandırıyor.
AkLımın İpLerini SaLdım !
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Ya bak insanlar ücretsiz temayı sefanın dediğini ya reklam,link için yada popüleritesini arttırmak için yapar şahsen benim düşüncem böyle.
xsantos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
finans,webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
dosyalarin icinde kodu vardir..oradan editlemeyi denediniz mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Freezby adlı üyeden alıntı
Bu tema yüklenmesinde belirtilmiş mi ? Yüklemeden önce linki kaldırırsanız şöyle olur vs vs. Diye, Yoksa tamamen çaktırmadan mı yapılıyor ?
Yook çaktırmadan yapıyorlar tabi ufak biryere sonra farkına varıyosun :) uğraştığın boşa gidiyo işte yaa
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yok editlediğin zaman o zaman direk o herifin sitesine yönleniyor siten
Ek Olarak:
Yusuf KISA adlı üyeden alıntı
Milleti kandırmıyor adamlar. Durumu olmayanlar alsın kullansın diyor para vermesin sadece linkimi barındırsın. Çok mu şey istiyor. Karşılığında belkide sabahlara kadar uyumayıp kodlama yapıyor özene bözene tasarımını yapıyor. Senin gibi biride çıkıp bu duruma karşı çıkıyor.
Kullanma ! kullanmak mecburiyetinde değilsin ki !
Benim kızdığım neden başta yazmıyor söylemiyor ? Uğraşıosun uğraşıosun sonra farkına varıyosun .. ve *** ***** ***
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Böyle birşey yapılıyorsa eğer en azından kullanıcıya bildirilmesi lazım. Şunlar şunlar var şuradaki kod değişirse böyle olur diye.
Bedava diye bende bi script yazayım ozaman içine ne var ne yok tüm nevaleleri doldurayıp millet spamdan ban yesin, bende bedava kullanmasaydın mı diyeyim ?
Eğer böyle bişey varsa etik olan KULLANICIYA SÖYLENMESİ. Söylemiyorsan bu sömürüdür. Söylesen zaten çoğu webmaster sırf emeğe saygı diye kaldırmaz onu. Ama birşey gizleniyorsa o işte yolunda gitmeyen bişeyler vardır.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Freezby adlı üyeden alıntı
Böyle birşey yapılıyorsa eğer en azından kullanıcıya bildirilmesi lazım. Şunlar şunlar var şuradaki kod değişirse böyle olur diye.
Bedava diye bende bi script yazayım ozaman içine ne var ne yok tüm nevaleleri doldurayıp millet spamdan ban yesin, bende bedava kullanmasaydın mı diyeyim ?
Eğer böyle bişey varsa etik olan KULLANICIYA SÖYLENMESİ. Söylemiyorsan bu sömürüdür. Söylesen zaten çoğu webmaster sırf emeğe saygı diye kaldırmaz onu. Ama birşey gizleniyorsa o işte yolunda gitmeyen bişeyler vardır.
Evet çok güzel anlatmışsın....