ecealper
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
öğrenci-üniversitenin dergisin
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende themeforestle ilgili birkaç bişey sorucam alanlara
-temanızı aldınız diyelim alırken download linkini mi veriyorlar yoksa kendilerimi kuruyorlar
o basamak çok önemli benim için..
-birde ben aldım diyelim bunu kendim kurarken demo da olanın aynısı olmuyor hiç.. yani warezden birkaç baktım ama aynısını yapamadım heralde eksik dosya var ondan mı bilmem ama kurulumu onlar yapmazsa benim için sıkıntı gibi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
LeventC adlı üyeden alıntı
aslında temalarının wareze düşmesi onların bir nevi reklamını yapıyor. Hatta sadece temalarda değil yazılımlarda da bu durum mevcut.Mesela Microsoft bugün istese tüm korsan işletim sistemleri devre dışı bırakabilir. Aynı şekilde Adobe firması da istese bunu yapar. Ancak dikkatinizi çektiyse buna pek yanaşmazlar. Çünkü yazılımlarının korsana düşmesi onlar için bedavadan reklam fırsatıdır. Bunu tam anlamıyla önleseler bugün bahsedilen yazılmları kullanan kişilere rastlamak zor olur. Her zaman şüphe etmişimdir Acaba kendileri mi wareze, korsana gönderiyor diye :D
Katılıyorum hocam wareze düşmesinin reklam olması mesela blogger tema indirme sitesinde bu themeforest in ücretli temalarını koymuş bende bilmiyorum tabi paralı olduğunu deşet güzel temalar kurayım dedim anasayfada konu resimlerini göstermiyordu araştırayım dedim bi baktım paralıymış temalar :D kaldırdım sonra.Bende bunun üzerine en kısa zamanda
bu temanın ücretlisini alacağım
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Danisman
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
s,a
bildigim kadariyla her temanin Egitim videolari var sayfada hic ugrasmadan kuramk anlamak mümkün.
ayni warezdekiler gibi satin aldiginiz temanin icinde tüm PSD dosyalari mevcut, kodlama yapmak isteyen icin bence kacirilmaz bir olay :)
bu gün bir kactane warezden indirdim icine baktim warezdekilerin hepsi bulduklerim eski sürüm, temalarda SEO paneli, Logo tasarim paneli, Iletisim ayarlari ...vs gibi bölümler eski sürüm oldugundan eksik.
Arkadaslar themforest yada baska biryerden indirdiginiz temalarin hepsinin Timthumb versiyonu eski update yapmayi unutmayin, hacklanirsiniz !
Örnegin: simplewpthemes ve templatelite bunlar temalarini sifreliyor aslinda ikisindede güzel temlar var, ama sifreleri cözmesi cokbasit bilene :) hatta para ödemeden Güncel olan temalarina sahip olmak cok basit :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Allah sonumuzu iyi etsin :) aslında ücretsiz temalarda da çok hoş tasarıma sahip olanlar var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar theforsette birde temaya bakarken sağ tarafta "Extended Licence" diyor karşısındada baya bi ücret yazıyor 2250 dölar gibi bu ücreti ödediğimizde istediğimiz siteleremi kuruyoruz yoksa tema sadece bizimmi oluyor.