lostyazilim
tr.link

Themeforest temalarının kurulumu nasıl ? Acil Yardım

3 Mesajlar 625 Okunma
lstbozum
tr.link

Okeanos Okeanos Daima Kendin Ol Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 7 / 27
  • Ticaret 8, (%88)
Merhaba arkadaşlar,
themeforest'dan alınmış bir temanın kurulumunu yapacaktım arkadaş bnden istedi almış yap felan dedi. şimdi kafam iyice karıştı.Temayı yüklüyoruz ilk yüklenmiş hali ile demonun alakası yok.Yani var da mesela slider yok o yok bu yok hepsi sonradan ekleniyor.Çoğunu y.panelinden yaptım ama mesela sliderı aktif etmeme rağmen gözükmüyor felan,bi değişik bunun için ayrıca bir işlem felanmı gerekiyor ana dizin dosyaları haricinde içinde birsürü de dosya var zaten.Nasıl olacak acaba?Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler..

wmaraci
reklam

kmalpha kmalpha WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** P**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 26 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
Şimdi genellikle bir backup (yedek) dosyası bulunur xml formatında. Bu dosyayı Wordpress admin panelden Araçlar>içe aktar wordpress aktarıcıyı seçip kurun daha sonra yedek dosyanızı atın siteniz demodaki site gibi olacaktır daha sonra düzenlemeler yapabilirisiniz.
İyi forumlar

www.gokhanplt.com

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)
Genelde anasayfa seçmeniz gerekir. Admin panelinden Sayfalar kısmında yeni sayfa oluştur deyin. Sağ tarafta sayfa özellikleri altında şablon kısmında homepage deyin kaydedin sonra sidebar kısmında homepage'e istedinizi atın büyük ihtimalle olacaktır.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al