pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar ;
2 Aylık bir dizi sitem var. Domaini ilk aldığımda Alanadları.com adresinde ilan açıp koymuştum.Daha sonra projelendirmek isteyip siteyi açtım. Ancak site google indexinde tittle sonunda is for sale diye bir yazı çıkartıyor. Yani diyelim ki;
Breaking Bad 1.Sezon 5.Bölüm site.com is for sale
Google da görünen tittle bu şekilde.Ne yaptıysam düzeltemedim.3500 e yakın index var acaba zamanla düzelir mi dedim ama hiç bi değişiklik yok webmaster tools uzerınden defalarca sitemao attım site içinden defalarca min 200 kelimeden olusan ıcerık gırısı yaptım ama nafile. Kullandığım w++rez bir sosyal medya eklentisi kurmuştum sanırım ondan kaynaklanan bir durumla oluştu o eklentiyide kaldırdım ama hala değişmedi. Yardımlarınızı rica ediyorum.
cLoneX
profesyonel amele
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Finans
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alanadlari sitesinde cname ekliyorsunuz sanırım yanlış bilmiyorsam siteyi onaylatmak için ondan kaynaklanıyor olabilir.
Bilgiye ulaşmanın en sade yolu...
pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam Alanadlari.com üzerinden domaini tamamen kaldırdım ancak yinede yapmam gereken başka bişey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
cLoneX
profesyonel amele
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Finans
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain panelinde cname veya txt tanımladıysanız onları da kaldırmanız lazım. Sorun bundan kaynaklı olabilir
Bilgiye ulaşmanın en sade yolu...