Merhabalar.



Arkadaşlar wordpress hakkında bir çok problemin halen daha çözülemediğini görmekteyiz, forumda gezinirken rast geldiğim onlarca cevapsız sorunlar yer alıyor, düşünüyorum da, bir elden mi geçirsek.

Gerekli bilgilere sahip kişiler adına konuşmak istiyorum, paylaşmayı seven paylaşana değer veren kişiler bu başlık altında toplana biliriz.

Forum yetkilileri adına konuşuyorum, yeni içerik üreticileri gayet başarılı bulduğumu söyleye bilirim, genel ağırlıkları wordpress olan uzman paylaşımcı arkadaşların yer alabileceği bir durum söz konusu.

Hepimizin bir zamanı var ve gerçekten hayatta en değerliler arasında zaman yer alıyor, kimsenin zamanını çalmak istemem bunu sizde yapmayın, wordpress hakkında biraz bilgiye sahip biriyim, bilmediğim onlarca detay var ve öğrenmem gereken çok şey var, wordpress geliştiricileri bir şeye yoğunlaşırlar hepsi gönülden paylaşarak mükemmel işler çıkartıyorlar, wordpress hakkında bir adet sitem mevcut zaman buldukça paylaşıyorum %50 özgün yazı girmeye çalışıyorum çünkü zaman kısıtlı olduğu için şuan bu yazı kadar bile özgün içerik üretemiyorum, aslında üretmekten kastım zor olanı göremiyorum. Şuan amacı dışına çıkıyorum.

Gerekli bilgi birikimlerimizi yastık altından çıkartmalıyız ve eskiye dayalı sorunlarımızı çözmeliyiz, gerekli desteği vererek belki eskiden bulamadıkları sorunları cevaplarız, yahut yeni karşılaşılacak sorunları çözmüş olabiliriz.

Geçen gün kısa zamandır prestashop sorunları ile uğraşıyordum ki sonuca ulaştım lakin sadece yabancı kaynaklardan bulabildim. Bu bana çok zaman kaybettirdi sonra bu gerçekler aklıma geldi ve gerekli sorunlarınız olursa kesinlikle bu yazının altına iletin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım sözünü verebilirim, böyleyim paylaşırım destek olurum derseniz pm ile wordpress hakkında ilgili kategoriyi belirterek isminizi göndere bilirsiniz.

Güzel günler hepimizin bu dünyayı iyiler ve iyilikler yönetsin

.