Detaylı bilgi için p.m lütfen
Akademig adlı üyeden alıntı
Merhaba. wordpress.com paravan olacak bir blog açtım.. bloglar güçlendikten sonra kurumsal siteme link çıkacağım..
wordpress den açtığım blog ile kurumsal sitemin adwords mailleri aynı.. bu sorun teşkil edebilir..
admin mailini bir türlü değişemedim yardımcı olur musunuz lütfen
Sitenizin bilgilerini alabilirmiyim p.m den ?
Dusunceliblog adlı üyeden alıntı
Merhaba, hocam ben LikeGoogle teması kullanıyorum. Birçok tema gibi bu temada da sadece bir tane sidebar var. Sol tarafa da bir sidebar yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Not: Ücretsiz bir temadır.
Malesef konuda belirttiğim gibi sadece sorunlarınıza yardımcı oluyorum ek istekler için değil ..
ByPowerfuL adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar wordpress sisteme sahip bir sitemde ortam kütüphanesinden anlamsız bir veri kaybı yaşamaktayım.
Belirli tarihten itibaren konulardaki resimler görünmemekte, sunucuda var olduğu bile yok anlam veremedim.
WP-Fastet Cache kullanmaktaydım ve devre dışı bıraktım acaba sorun o yüzden mi kaynaklanıyor diye fakat bir çözüm olmadı görsel aşağıdaki gibidir.
Sorun göründüğü gibi ;
Kullandığınız başka hangi ektentiler var ?
xero adlı üyeden alıntı
Merhaba, wordpress'de yeniyim biraz, sitemin title kısmında türkçe karakter sorunu yaşıyorum.
İçeriklerde bir sorun yok, sadece title kısmında türkçe karakterli sayfalar title da sorunlu gözüküyor.
header.php 'de
kodu var.
tema dosyalarını indirip UT8-BOMSUZ olarak da düzenledim fakat sorun bir türlü çözülmedi.
Sitenizin veritabanına bağlanın ve tüm tablo karşılaştırmalarını
utf8_general_ci yapın