merhaba benım sitemin son zamanlarda sureklı verı tabanı baglantı hatası alıyorum bunun ıcın hosting fırmanla gorustum ve sorunun gıderıldıgını soledı aradan 1-2 gun gectı tekrar aynı hatayı almaya basladım ve tekrardan hostıng fırmanla gorusunce bana bu mesajı yolladı ama anlamadım ne yapacagımı sızlerden bılgı almak ıstedım

Sayın müşterimiz; Web siteniz üzerinde aşırı kaynak kullanımı olduğu için projeniz sunucu tarafından otomatik olarak durdurulmaktadır. Eğer projeniz üzerinde iyileştirme işlemi yapmazsanız ilerleyen süreçlerde aynı problem tekerrür edebilir, bu problemi çözmek için VDS sunucu satın almanız veya projeniz üzerinde iyileştirme işlemi yapmanız gerekmektedir. Adresi üzerinden VDS sunucularımız hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. VDS sunucu üzerinde sadece tek bir proje çalışacağı için problem yaşamazsınız, çünkü tüm kaynakları tek bir proje kullanacaktır.Saygılarımızla.


Sayın müşterimiz, Probleminiz yazılımla alakalıdır projenizde problem olduğu için hosting paketinde projeniz barınmamaktadır. vds server hizmeti almadan önce projenizin kontrol edilmesi gerekilmektedir. projenizdeki yazılım sorununuzun giderildiğinden emin olduğunuz takdirde vds server hizmetine geçmeniz daha iyi olucaktır. Saygılarımızla.

Adresim

sızden gelecek bılgılere gore hareket etmek ıstıyorum arkadaslar sızın fıkırlerınız benım ıcın daha önemli

Ek Olarak: arkadaslar fikri olan var mı...