lostyazilim
tr.link

Veritabanı kopyalamadan site taşıma!

2 Mesajlar 518 Okunma
lstbozum
tr.link

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Sitemi ilk kurduğum ve Wordpress'i ilk öğrenmeye başladığımda deneme amaçlı onlarca tema ve eklenti kurmuştum. Uzman arkadaşların bileceği gibi eklentiler ve temalar kaldırılsa dahi "orphaned" denilen atıklar veritabanında kalmayı sürdürüyor.

Benim sorunum burada başlıyor. Şimdi bir cache eklentisi eklediğimde site sapıtabiliyor (facebook paylaşımında anlamsız karakter dizisi çıkması gibi) ya Nrelate gibi eklentilerin bazıları sorun görünmemesine karşın çalışmıyor.

Burada sormak istediğim başka bir sunucuda sıfır site açıp eski siteden Wordpress'in dışarı aktar komutuyla aldığım dosyayı yeni sunucuya aktarsam sorun olur mu? Resimleri komple klasör olarak geri yükleyebilirim, seo ayarlarını teker teker girebilir ya onu da dışa aktarabilirim (all in one seo'da bu seçenek var).

Kısacası Cnapel yedeği alırsam hiçbirşey değişmeyecek. Uzaman arkadaşların görüşünü bekliyorum.

Ne ekersen onu biçersin
wmaraci
reklam

Kodespa Kodespa Rabbyte.net Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Eski Hosting provider :)
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1818
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)
veritabanı taşıması yapma senin de dediğin gibi değişiklik olmayacak sıfırdan wp kur eski sistemdeki yazıları dışarı aktar yoluyla al upload klasörünü de aynı şekilde taşı (tarama yap)
sorun olmaz zira ben 2-3 ayda bir bunu yaparım zararını görmedim şimdiye kadar.

Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al