-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ayarlarını sorunsuz yaptım araştırarak site imzamda öncekinden daha yavaş oldu aceba neden
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Ayarları nereden yaptıysanız iyi bir yapılandırma olmamış.W3 Total Cache kategorisindeki en iyi eklentidir.Web sitenizde optimize edilmesi gereken bir sürü obje bulunmakta.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Neden olduğunu bilmemekle birlikte, bu işte profesyonel olmuş kişiler bu eklentileri kesinlikle önermiyorlar. Hiç bir işe yaramıyor.
Wordpress sistemlerinin yavaşlamasının iki nedeni var; biri tema, ikincisi eklentiler. Bu iki etmen sunucu cpu sunun anasını belliyor. Düzgün kodlanmış bir tema ve bir kaç ayar siteyi gözle görünür bir şekilde hızlandırıyor. Bir de gereksiz eklentilerden kurtuldun mu sitenin hızı uçuyor.
Gereksiz eklentilerden kurtulun. Özellikle jetpak'ı kaldırıp atın. Özellikleri biraz araştırmayla manuel eklemeye çalışın. Hit sayan, yorum sayan, yazı sayan bütün sayaçlardan da kurtulun. Hit sayımı için analystics yeter.
Misal benim sitem 130 anlık kullanıcıya erişti mi başlıyordu kıvranmaya. 130'un üstüne çıkmıyordu. Hostu aradım verdim veriştirdim. Yukarıdaki yazdıklarımı söylediler. Aynen yaptım. Biraz da araştırma yapıp gerekli müdahaleleri yapınca şimdi 500-600 banamısın demiyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.