lostyazilim

W3 Total Cache sitemi yavaşlattı

4 Mesajlar 754 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SenolK SenolK WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum ABD
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 916
  • Beğeniler 362 / 281
  • Ticaret 11, (%100)
Ayarlarını sorunsuz yaptım araştırarak site imzamda öncekinden daha yavaş oldu aceba neden

wmaraci
reklam

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Ayarları nereden yaptıysanız iyi bir yapılandırma olmamış.W3 Total Cache kategorisindeki en iyi eklentidir.Web sitenizde optimize edilmesi gereken bir sürü obje bulunmakta.

Fizello - Inspired by Colors

SenolK SenolK WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum ABD
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 916
  • Beğeniler 362 / 281
  • Ticaret 11, (%100)

Blacksheep adlı üyeden alıntı

Ayarları nereden yaptıysanız iyi bir yapılandırma olmamış.W3 Total Cache kategorisindeki en iyi eklentidir.Web sitenizde optimize edilmesi gereken bir sürü obje bulunmakta.

Ayarları bulduğum siteyi pm atıyorum size. Bu arada yönetim paneli açıkken yavaşlıyor bir miktar fakat yönetim paneli kapalı iken site gözle görülür derecede hızlı.

KursunKalemm KursunKalemm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster, Blogger
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** İ**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 90 / 255
  • Ticaret 21, (%100)
Neden olduğunu bilmemekle birlikte, bu işte profesyonel olmuş kişiler bu eklentileri kesinlikle önermiyorlar. Hiç bir işe yaramıyor.
Wordpress sistemlerinin yavaşlamasının iki nedeni var; biri tema, ikincisi eklentiler. Bu iki etmen sunucu cpu sunun anasını belliyor. Düzgün kodlanmış bir tema ve bir kaç ayar siteyi gözle görünür bir şekilde hızlandırıyor. Bir de gereksiz eklentilerden kurtuldun mu sitenin hızı uçuyor.

Gereksiz eklentilerden kurtulun. Özellikle jetpak'ı kaldırıp atın. Özellikleri biraz araştırmayla manuel eklemeye çalışın. Hit sayan, yorum sayan, yazı sayan bütün sayaçlardan da kurtulun. Hit sayımı için analystics yeter.

Misal benim sitem 130 anlık kullanıcıya erişti mi başlıyordu kıvranmaya. 130'un üstüne çıkmıyordu. Hostu aradım verdim veriştirdim. Yukarıdaki yazdıklarımı söylediler. Aynen yaptım. Biraz da araştırma yapıp gerekli müdahaleleri yapınca şimdi 500-600 banamısın demiyor.
ilkaya SenolK

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al