W3 Total Cache biraz detaylı sanırım hocam. Benim dediğim eklentinin kullanımı daha basit. İki farklı cache eklentisi kullanmak sorun çıkartır. Sadece WP Fastest Cache kullanmanız iyi olur.
W3 Total Cache nin detaylı olması başka bir cache eklentisi kullanmak için bir bahane olmamalı diye düşünüyorum. Sonuçları daha iyi olucaksa w3 total cache kullanmakta herzaman fayda var ki doğru kullanımda sonuclarınun diğer cache eklentilerine göre daha iyi olucağını garanti ederim.Deneyeceğim hocam teşekkürler.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa diye sonucu buradan paylaşacağım...
Ek Olarak: Şu an ağırlaştı mesela hocam site daha eklentiyi kurmamıştım fakat yeni bir yazı eklemiştim.
W3 Total Cache Ayarları ve Kurulumu başlıklı yazımda detaylı bir şekilde "detaylı" olarak adlandırılan yerleri ve ayarları açıkladım. Yararlanabilirsiniz.Bunların dışında sitenizi hızlandırmanın yüzlerce yolu var. Wordpress site hızıyla ilgili detaylı bir kaç makalem daha var. Bakarsanız eminim faydasını görürsünüz hocam. Aşşağıda hepsini veriyorum.
Wordpress Site Yüklenme Hızını Arttırmanın 10 basit yolu
Wordpress Site Açılış Hızı Arttırma
Bunlarında dışında CDN kullanabilirsiniz hocam. Sitenize emek veriyorsanız ve geleceğine inanıyorsanız iyi bir yatırım bence ki bende kullanıyorum. Eğer cdn nedir nasıl kullanılır gibi sorularınız varsa onun içinde detaylı bir yazı yazdım onada bakabilirsiniz buyrun; Wordpress CDN kullanımı ve SEO ayarları
Ek Olarak: Tüm bu hızlandırma işlemleri sonucunda site hızınızda hala bir problem yaşıyorsanız ve sebebin hostunuza sorduğunuzda size spesifik bir neden söylemiyorlarsa (örn; memory-limmit) aşıyorsunuz gibi, ozaman hostunuzun serverları yavaştır. Hostunuzu değiştirin derim.