-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, yaklaşık iki yıl önce turhost firmasına taşınıp ardından wp super cache kurduktan sonra web sitemin load'ları çok iyiydi sayfalar 5-7 sn. arasında yükleniyordu. Fakat bu yakınlarda bir işlem yapmamama rağmen ne oldu bilmiyorum yeniden çok ciddi bir yavaşlık başladı, ayrıca bazen sayfalar arasında gezerken benim eklemediğim bir popup penceresi açılıyor. Bu pencerede yan yana duran tarayıcı simgeleri çıkıyor. Acaba bir saldırı ya da trojen/malware tarzı zararlı yazılım olabilir mi? Bunu nasıl temizleyebilirim, başka neler öneriyorsunuz?
Sitenin açılışını test edebilirsiniz: yasamaugrasi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Hosting service provider
-
-
Ad Soyad
A** L**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Google page speed değerleriniz düşük gibi optimizasyon yaparak sitenizin açılışlarını hızlandırabilirsiniz.
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=yasamaugrasi.com&tab=desktopPopup olarak açılan pencereler sitenize bulaşan zararlı yazılımlardan kaynaklanıyor olabilir veya bilgisayarınıza bulaşan bir virüsde olabilir incelenmesi lazım.
Ayrıca biraz önce gördüğüm bir konuda turkhost kullanan biri yavaşlıkla ilgili birşey yazmış firma sorunu giderdiklerini belirtmiş sizde hosting firmanızla görüşüp bilgi alabilirisiniz durumla ilgili.
Novadizayn İnternet Hizmetleri-Anıl LAÇİN-YS1207 | www.novadizayn.com mybb.biz | admin
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayar Bilişim
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi bir ticket açtım muhtemelen bir çeşit saldırı olacağını düşünüyorum. Aynı popup penceresi tekrar açılsa işimi kolaylaştıracak ama arada sırada çıkıyor.