zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sorun 1:
Weblebi tema kullanıyorum .Bu güzel temada sidebar desteği var ama footer desteği yok .Weblebi temaya footer desteği nasıl verilir ? Bileşenlerim hep sidebara yönelik ,ben footera da eklenti kurmak istiyorum .Herşeyi sidebara atmak istemiyorum .
Sorun 2:
Weblebi temamın header kısmı logo ve reklam bölümünden müteşekkil ; yani üzerinde oynayabileceğim bir headerim yok .Weblebi temama nasıl header ekleyebilirim ,yardım eder misiniz ? Width ve height değerleri bile yok ,olsa büyütür küçültürdüm vs . CSS olarak bir örnek rica edebilir miyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
.logokismi {
padding-top:8px;
width:950px;
}
headerın var.header geliştirmekten kastın nedir?
ozergul.net/com
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya teşekkür ederim de ,acaba diğer mesajlarıma da cevap geliyor muydu hiç bakmadım bu forumdan cevaplara ,tesadüfen baktım .Ben hep web mailime baktım cevap için .Oraya hiçbir şey gelmiyor ,nasıl olur ? Hayret ,eskiden web mailime geliyordu cevaplar ...Ben de niye hiç cevap gelmiyor diyordum .
Ek Olarak: Logo kısmı ve reklam kısmıyla oynayabilirim ; ne de olsa değerleri var ,değerlerini değiştiririm ,logoyu değiştiririm .Benim istediğim logosuz ve reklamsız sade bir header (şu dikdörtgen olan) .Logo başka ,reklam kutusu başka ,header başka .Logo ve reklam kutusundan bağımsız header .Ben ,logo ve reklam kutusu headerin içinde olsun istiyorum .
zeynepcik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / K
-
Meslek
Web tasarımcı .
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Demek artık web mail kullanmıyoruz ,yönetici veya moderatör bana haber vermeliydi .Ben de forum beni dışladı sanmıştım .
Ek Olarak: Cihat net weblebi temasının bozuk olduğunu mu söylüyorsun ,cevabını anlamadım ama temamda sorun yok şimdilik .Sadece editlemeyi öğrenmeliyim .logo ve reklam kutusunu da headerin içine almak istiyorum .Tema yapımcısı sesimi duyuyor mu ? Zor değil aslında bi de web tasarımcısı olacağım :) Hiç tasarım yapmadım ,html ,css denemedim ,teorik bir ders aldım .