-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar konuyu ikinci kez yazıyorum. Umarım bir cevap alabilirim. WooCommerce ile alışverş sitesi kurmak güvenilir olur mu? Ne önerirsiniz. Tasarım + Yazılım bana neye mal olur eğer 0 dan bir site kurdursam en iyi yöntemlerle ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seyyah-ı Avare
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
%100 olarak hiçbir sistem hiçbir website güvenli değildir,sizin güvenlikten kastettiğiniz duruma göre woocommerce'in güvenilir olup olmadığını söyleyebiliriz. Eğer bu eklentinin müşterilerinizin bilgilerini alma gibi bir durumdan şüphleniyorsanız wootheme gibi bir platformun bunu yapacağını sanmıyorum ama olabilir mi , olabilir. Güvenlikten kastınız 3.kişilerce yapılan saldırılar veya hesap çalmalar gibi bir durumsa böyle birşey ile her türlü sistemde karşılaşabilirsiniz ve karşılaştığınızda zararı en aza indirgeyecek önlemler ile beraber sorumluluğu farklı bir kuruma yükleyebilecek durumları oluşturmanız gerekir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi benim düşüncem şu. Bir hazır temam var kaliteli ve güvenilir. WooCommer ile alışveriş imkanı sağlıyor. Benim derdim şudur ki, herhangi bir yazılım firmasına bir yazılım yazdırmak veya hazır bir scripti kullandırmaktan çok büyük bir farkı varmı WooCommerce ile bağlantılı bir site yapmanın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seyyah-ı Avare
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herhangi bir farkı yok ,direkt yalın olarak woocommerce kullanırsan çoğu işlevi standartların üzerindedir ama ekstra woocommerce eklentisine destekleyecek ufak eklentilerde vardır onlarıda kullanıp destekleyebilirsin tabii bunlardan önce sitenin güvenliğini(oluşabilecek potansiyel açıkları) kapatmalısın .
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bir sakıncası yok sonucta oda online ödeme imkanı sağlamıyor diye biliyorum
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
direk işlem trendyol vs gibi alışveriş sitelerindeki olay bu eklentide yok diye biliyorum. Kullanıcı yatırdığında ödeme bildirimi geçiyor diye biliyorum :)
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Desinatör
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
OpenCart sistemini denesen daha mantıklı bence. Nede olsa dünyada en çok kullanılan açık kaynaklı (Wordpress gibi ücretsiz) e-ticaret sistemi.
1 kişi bu mesajı beğendi.