-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ticaret Erbabı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
selamün aleyküm arkadaşlar iyi forumlar benim bir sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz acaba. Şimdi sorum şu sekilde
ben iddaa kupon paylaşımı yapan bir site kuracağım site.com şeklinde free kuponları ve tutanları paylaşacağım şimdi birde vip tarafı olacak tabi buradada sadece üye olanlar görebilecek yani üyeliğide ben açacağım şimdi dostlar ben bu sistemi wordpresste yapamadım üyelerin görmesi için bi eklenti kullandım ana sayfaya yazı yine geliyor. ben hiç gelmesin sadece üyelerin göreceği bir alan kurmak istioyrum yardımcı olabilirmisiniz. normal girenlere wp tabanlı üyelerede scripte olabilir fakat ben böyle yada buna benze script varmı bilmiyorum.
Teşekkürler şimdiden
Esenlikle Kalın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim bildiğim yazı ayarlarından sadece üyelere görünen yazı yapılabiliyor. Yazıyı sadece üyelere görünür yapıp, wordpress adminden çıkış yapın öyle bakın yazıya?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ticaret Erbabı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Herkese Açık
Bu yazıyı ana sayfada sabitle
Parola korumalı
Özel
bende bu şekilde başka bir ayarı varsa bilmiyorum
Esenlikle Kalın..
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dilediğin sayfaları dilediğin üye türlerine kısıtlayıp gösterebileceğin eklenti mevcut. Adını şuan ahtırlamıyorum ancak daha önce bir projede kulanmıştım. Aklıma gelirse yazarım.