-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
wordpress siteme forum eklemek istiyorum bir kaç eklenti yükledim lakin beceremedim. entegre forum için yardımcı olabilecek olan var mı?
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bbpress veya simple press yükleyebilirsin. bbpress wordpressin kendi geliştirdiği forum sistemidir. Css tasarım sebebiyle oldukça esnek ve sistemi yormayan bir forum sistemidir ancak görsellik ve işlevsellik bakımından simple press kadar iyi değil bana göre. Profesyonel bir forum sistemine en yakın simple press bana göre. Ücretsizdir ancak geliştirilen temalar, eklentiler ve forum desteği için 39dolar gibi bir rakam ödemen gerekiyor. Ancak mecburiyet yok tabiki sadece ihtiyaç duyarsan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bbpress i kurdum yalnız ayarlarını yapmakta zorlanıyorum. menünün altında açılmasını istiyorum forumun ama forum sayfada açılıyor. konu ile ilgili bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.
Ferrari
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri CTO
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
BBPress konusun'da yardımcı olabilirim Wordpress alt yapısı dahilinde.
ByMutLu
Kişisel mesajım -_-
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
TİCARET
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de bi aralar çok uğraştım ama sıkıntı veriyor yani açıkcası wp de form hiç çekilmiyor dostum çok karışık oluyor ... sana önerim benim fikrim mybb kur derim hem kurulumu basit hemde kullanımı çok basit.
Sitesi
http://www.ankarabahceduvari.net