Merhaba dostlar sitem 2 hata veriyor ve ne yaptıysam çözemedim tüm eklentileri devre dışı bıraktığımda ilk yazacağım hatada devam etmekte.
Hatalar:
Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/xxxxx/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1559
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/kurnazad/public_html/wp-includes/wp-db.php:1559) in /home/xxxxxx/public_html/wp-content/plugins/userpro/functions/api.php on line 579
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/kurnazad/public_html/wp-includes/wp-db.php:1559) in /home/xxxxx/public_html/wp-content/plugins/userpro/functions/api.php on line 579
ilk hatayı gidermek için dışa aktar özelliği ile tüm ayarları dışa aktarsam ve yeni kurduğum wp nin içine aktarsam düzelirmi sitede herhangi bir probleme neden olur mu ? 2. hata ise sanırım wp super cache eklentisi ile ilgili bir sorun sildim ancak bazı veriler sistemde kaldı galiba. Ben onunla ilişkilendirdim ancak sorunumu çözemedim. Yardımlarınızı ve çözüm önerilerinizi bekliyorum. Saygılar iyi çalışmlar.