tema yüklendikten sonra bu hataları veriyor
Warning: mysqli_query(): MySQL server has gone away in /home/******/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in /home/*******/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Etkinleştire tıkladığımda bu hataları veriyor
ySQL server has gone away in /home/******/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in /home/******/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/*******/public_html/wp-includes/wp-db.php:1931) in /home/******8/public_html/wp-admin/includes/misc.php on line 1114
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/*******/public_html/wp-includes/wp-db.php:1931) in /home/******/public_html/wp-includes/option.php on line 919
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/******/public_html/wp-includes/wp-db.php:1931) in /home/******/public_html/wp-includes/option.php on line 920
Aynı Şekikde js_composer eklentisini yüklendikten sonra bu hatayı veriyor
Warning: mysqli_query(): MySQL server has gone away in /home/*******/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1931
Warning: mysqli_query(): Error reading result set's header in /home/******/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1931
wp-db.php dosyasına baktığımda 1931 satırda bu kod var
$this->result = mysqli_query( $this->dbh, $query );
wp-db.php dosyasına, wp-includes klasörüne, wp-content klasörüne, plugin ve themes klasörlerine tüm yazma izinlerini verdim.
wordpress arayüzünden değil ftp ile dosyaları yüklemeyi denedim.
bütün yaptığım herseyi, yüklemelerimi, vt sildim tekrar denedim aynı hataları alıyorum
Ne yapabilirim, fikir verecek veya yardımcı olabilecek varmı