-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kullandığınız seo eklentisi var mı? Eklenti de ayrı site de ayrı başlık yazmıs olabilirsiniz. Böyle bir sorun yoksa zamanla oturacaktır bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
bilgisayar teknik servis
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tüm seo eklentilerini denedim ama sorunumu çözmedi bende forumları gezerken seo eklentilerininde bu tur sorunlara yol actıgını duydum ve tum eklentileri sildim suanda seo ile alakalı kullanmıs oldugum herhangi bir eklenti yok yaklasık 1 hafta oldu bekliyorum pingleme yapıyorum site mapleri attım yine aynı benim google cıkmasını istedigim sayfa baslık ve acıklaması asagıdaki yazdıgım gibi olmasını istiyorum ayrı baslık dediniz tam bilmedigimden wp'de sayfa baslıgı ve sloganını bu sekilde yazdım burada herhangi bir sorun varmı
Canli Tv izle - Canli Radyo Yayını Dinleyin.
TupluTv.Com - Canlı Tv izle, Radyo Dinle. Online olarak televizyon izleme, radyo dinleme imkanı sunan bir websitesi.
Ek Olarak: bu arada söyle birsey var ben siteyi artistree de yayınladım ve siteyi wp formatında kaydederken acıklama kısmını artistreede girdim ve sonrasında siteye attıgımda wpdeki site baslık ve slogan kısmına yine artistreeyi kaydederken girdigim acıklamayı girdim 2 kere girmiş oldugum icin gözükmemesi söz konusu olabilir mi cunku suanda hem tema düzenliyice acıklama hemde wp sloganda acıklama var