lostyazilim

Wordpress Açıklama Sorunu

3 Mesajlar 652 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Tuplutv Tuplutv WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek bilgisayar teknik servis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşlar benim www.tuplutv.com adında açmış oldugum bir wp sitesi var ve bu siteyi ne yaparsam yapayım google yada diger arama motorlarında arattıgımda sayfanın başlıgı ve açıklama kısmının düzgün cıkmasını saglayamıyorum örnek verirsek google arattıgımda: Canli Tv izle – Canli Radyo Yayını Dinleyin. ibaresi cıkarken yandexde Canlitv İzle ve Canli Radyo Dinleyin diye cıkıyor suanda google aratıldıgında cıkan sayfa baslıgı dogru ama acıklama kısmında sacma sapan sayfa numaraları katagoriler gibi seyleri indexliyor önceden sayfa baslıgı googleda sacma cıkardı acıklama düzgün cıkardı simdi sayfa baslıgı normale döndü acıklama kısmı sapıttı konu ile yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekkür ediyorum.

wmaraci
reklam

BuckBarry BuckBarry WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 34 / 164
  • Ticaret 7, (%100)
Kullandığınız seo eklentisi var mı? Eklenti de ayrı site de ayrı başlık yazmıs olabilirsiniz. Böyle bir sorun yoksa zamanla oturacaktır bence

Tuplutv Tuplutv WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek bilgisayar teknik servis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
tüm seo eklentilerini denedim ama sorunumu çözmedi bende forumları gezerken seo eklentilerininde bu tur sorunlara yol actıgını duydum ve tum eklentileri sildim suanda seo ile alakalı kullanmıs oldugum herhangi bir eklenti yok yaklasık 1 hafta oldu bekliyorum pingleme yapıyorum site mapleri attım yine aynı benim google cıkmasını istedigim sayfa baslık ve acıklaması asagıdaki yazdıgım gibi olmasını istiyorum ayrı baslık dediniz tam bilmedigimden wp'de sayfa baslıgı ve sloganını bu sekilde yazdım burada herhangi bir sorun varmı

Canli Tv izle - Canli Radyo Yayını Dinleyin.
TupluTv.Com - Canlı Tv izle, Radyo Dinle. Online olarak televizyon izleme, radyo dinleme imkanı sunan bir websitesi.

Ek Olarak: bu arada söyle birsey var ben siteyi artistree de yayınladım ve siteyi wp formatında kaydederken acıklama kısmını artistreede girdim ve sonrasında siteye attıgımda wpdeki site baslık ve slogan kısmına yine artistreeyi kaydederken girdigim acıklamayı girdim 2 kere girmiş oldugum icin gözükmemesi söz konusu olabilir mi cunku suanda hem tema düzenliyice acıklama hemde wp sloganda acıklama var

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al