-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Düşünür
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar bu genel bir sorun mu yoksa bana has bir sorun mu bilemedim. Admin panelinde yaptığım işlemler uzun süre beni bekletiyor. Seri bir şekilde peş peşe işlem yapamıyorum. Bunun sebebi ne olabilir acaba bilginiz var mı?
İmzam Yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hostinginin sunucusu ile alakalı bir sorun bence benim hostum ssd kullanıyor oldukça hızlı
Vixo
vpnscript.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Problemin normal şartlarda hosttan kaynaklanıyor olması lazım fakat en son yüklediğin eklentilerden birkaçını devre dışıp tekrar denemeni tavsiye ederim ben yinede. cPanel kullanıyorsan error_log dosyasını gözden geçir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cache eklentiis kullanıyorsan ondan kaynaklı olabilir özelliklede w3 total cache bazı sunucularda problemli olabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Düşünür
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Bahsettiğiniz eklentilerin hiç birini kullanmıyorum sitemde toplam 4-5 eklenti var onlarda kuruluşundan beri var zaten çok fazla eklentü yüklemiyorum siteye. Ama bahsettiğiniz gibi hostinden kaynaklı bir hata olabilir. Firmayla iletişime geçmem lazım galiba. Tekrar teşekkür ederim hepinize iyi geceler.
İmzam Yok.