-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Merhabalar,
AMP'nin resmi eklentisini kullanıyorum sadece ama şöyle bir sorunum var, örneğin site.com/yazi-adi/ diye bir yazım var index alıyor bu buraya kadar sorun yok.
fakat site.com/yazi-adi/amp/ de index alıyor. Bunu nasıl engellerim ya da normal bir durum mu bu?
Ekstradan AMP sayfalara nasıl analytics kodu ekleyeceğim? Manuel olarak ekledim kendi dosyalarından ama AMP uyumlu kodu da varmış onu nasıl ekliyoruz?
Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Zaten linklerin sonuna /amp ekleyerek mobil trafiği hızlandırıyor SEO'cu kardeşim. Eklentinin ayarlarını azıcık kurcalarsan Analytics ID numaranı gireceğin yeri görürsün ;)
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Hocam siz anlamadınız galiba.
Resmi eklentiden bahsediyorum diğer eklentilerden değil. Eklentinin tasarım ayarından başka bir ayarı yok. /amp ekleyerek mobil trafiği hızlandırıyor onu herkes biliyor. Ama bu URL'lerin index alması normal bir durum mu onu soruyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
O eklentinin çalışması için AMP for WP eklentisini de yüklemelisiniz. İlk olarak AMP for WP eklentisini yüklemiş olsaydınız, WordPress'in resmi AMP eklentisinin de otomatik olarak kurulduğunu görecektiniz. URL 'lerin /amp olarak indeks alması zaten burada amaç...
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WordPress Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** O**
-