cihaneken Günümüzde artık mobil uyumlu temanın önemi biliniyor ve mobil uyumlu olmayan temalar kullanılmıyor. Bundan dolayı gereksiz bir eklenti bence.
en güzeli ve en sağlamı sitenin temasını amp uyumlu halde kodlamaktır. cihaneken arkadaşın dediği gibi web tasarımcı arkadaşlar ile görüşüp fiyat çıkarttırmak eklentisiz bu işi çözecektir. Sitede olan css ve js lerin boyutları 50kb altına düşürüp diğer gerekenlerin yapılması halinde temalar amp uyumlu hale getirilebilir. Ancak bunu işini iyi yapan web tasarımcı arkadaşlar yapabilir.
Aykut herkesin kendine göre stratejileri vardır elbet tabi ki, fakat google search console da kolay kolay yenilikler yapmıyor, oysa AMP denen şey çıktığında hem kendi blogun da bunu herkese duyurdu hemde hızlı bir şekilde search console e bu özelliği ekledi.
Ayrıca bu AMP denen şey daha yeni yeni tanıtılırken sanki hazır bekliyormuş gibi hürriyet'in web sitesi AMP uyumlu olarak güncellendi ve bu amp uyumlu sayfalar neredeyse her haber içerikli kelimede ilk sırayı kaptı.
Cemedo evet yorum kutusu kayboluyor, yorum yapmak için asıl siteye yönlendiriyor.
BöcekBaşı amp eklentisi benim değil ben sadece var olan bir eklentinin tanıtımını yaptım bu anlatımda.
Ayrıca diğer arkadaşa da anlatmaya çalıştığım gibi, her sitenin teması farklı, kodlaması farklı içerikleri farklı dolayısı ile bu eklentilerin her siteye tam olarak uyması beklenemez. Sonuçta ortaya bir standart eklenti koyulmuş bu eklenti kendi standartlarına göre siteleri temizliyor alması gerekenleri alıyor geri kalan her şeyi devre dışı bırakıyor.