-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır siteme içerik giremiyordum. Bugün içerik girmek için panele girince wordpress güncellemesi olduğunu gördüm. Doğal olarak güncelle butonuna bastım ama sayfa bembeyaz kaldı. Geri butonuna basınca yine bembeyazdı. Bu sefer adres satırına tekrardan wp-admin linkimi girip enter butonuna basınca yine bembeyazdı. Ne olduğunu anlamadım. Ben de Chrome gizli modda ve Mozilla'da deneyeyim dedim ama sonuç yine aynıydı. Ben de mecburen cPanel'e giriş yaptım ve oradan Wordpress'i güncelledim. Ardında Gizli modda ve tekrar Mozilla ile sitemin ana sayfasına girdim ve işe yaradı ama bu sefer de wp-admin alanına girmeye çalışırken beyaz sayfa çıkmaya devam etti.
Şu an çaresizce sorunu çözmeye çalışıyorum ama ne yaparsam yapayım olmuyor. Tek yaptığım, wordpress'in güncelle butonuna basmaktı ve sonrası bembeyaz bir sayfa... Bu konuda ne yapabilirim acaba? Fikir tükendi bende. :)
Elit
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhendiz
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dosyaları ana siteden indir ftp ye tekrar at.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam güncelleme tamamlanmamış olabilir. Dosya yedeklerinizi alıp tekrar kurmayı deneyin. Database den ya da ftp den çekin yedekleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yeni gelen güncelleme ile eklentilerinizden birinde herhangi bir uyumsuzluk olmuş olaiblir.
Tüm eklentileri devre dısı bırakıp tekrar deneyin girmeyi.
Birde yeni wordpress sürümünü indirip wp-admin klasorünü ftp den atın ve üzerine yazdırın.
İki yöntemden birisi çözüm olmalı..
Ody
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
xxx
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Wp-includes dosyası içinde yer alan pluggable.php dosyasına girip en üste php altına ekleyin düzelicektir
xxxxx