merhaba arkadaşlar bu nedir deli olucam. site açılıyor admin sayfası açılmıyor.Baştan sadece beyaz sayfaydı karıştırdım biraz total cache i sildim. config dosyasına debug kodu ekledim. şimdi böyle oldu. Gönderileri silmeden en bastan nasıl yüklerim wordpressi veya baska bir çözümü varmıdır?
Ayrıca dün yazmıştım cevap alamadım bilen arkadaşlar varsa bu sorularıma da cevap verirse sevinirim.
1)Sitemde post bölümü haric product bölümü var buraya yorum bölümü yapmak istiyorum bunu mümkünse pluginsiz bir şekilde olmadı pluginle falan bir şekilde halledebilir miyim?
2)Siteye günde max kaç ürün girmeliyim ürün tanıtımı olduğu için günde en az 20 tane falan girmeyi düşünüyorum google spam olarak algılar mı?
3)ayrıca bu product bölümüne etiket koyamıyorum kötü bir etkisi olur mu? Olursa etiket nasıl koyabilirim?
4)Şuan aktif olarak uğraştığım 2 site var 1 hafta oldu giren kişi sayısı 20-80 arasında (WP Statistics eklentisi öyle gösteriyor) Bu gelenler sadece bot mu acaba onu nerden anlayabilirim?
5)Google'da yeni olduğu için siteler indexleri çok az her seferinde google ile getir i kullanmalı mıyım?
6)İngilizce siteler için webmaster tools tan ABD yi seçmeli miyim yoksa boş mu kalsın sonuçta dünyanın heryerinde konuşuluyor ingilizce, seçin falan yazıyor o yüzden merak ettim birşey seçilmek zorunda mı diye.
Kusura bakmayın çok soru birikti, ayrı ayrı olmasın diye hepsini bir araya toplayayim dedim. iyi forumlar
yine config dosyasına kod ekledim sınırları yükseltme falan bi blogda gördüm şimdi böyle oldu;
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /xxx/xxxxxx/xxxxxx/wp-config.php on line 6