-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
viplcruel adlı üyeden alıntı
ne açıdan aykırı acaba ciddi anlamda merak ettim? :D
çünkü sonuçta burda makale yazıp sattığımda oldu :D
gütmem problem değil o hiç sorun değil.
Avukatlık Kanunu madde 1 -Avukatlık kamu hizmeti ve serbest bir meslektir, demektedir . Yine Avukatlık Kanunu madde 11 gereğince : Aylık , gündelik , kesenek gibi ödemeler karşılığında görülen hiç bir hizmet ve görev sigorta prodüktörlüğü,tacirlik ve esnaflık veya mesleğin onuruyla bağdaşması mümkün olmayan her türlü iş avukatlıkla birleşemez .
:) daha var mesleğe şimdilik sat makaleleri güzel güzel harçlık çıkar :D
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
viplcruel adlı üyeden alıntı
rahatladım ve gerçekten hoşuma gitti tam istediğim gibi cevapladınız.gerçekten uygun olursanız sohbet etmek isterim bir ara :)
ben çoğu zaman uygunum üstadım dilediğin zaman pm at ancak mesajlarım biraz geç olur genelde onun için kusura bakma yeter benim için :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
öncelikle tesekkürler hocam sorularınız çok içten geldi bana....
1. wp çok basit bir sistem kurulumunu cpanel üzerinden bir tuşlada yapa bilirisiniz..
2.teması bukadar çok baska bir sistem bence yoktur birde bilincli insanların elinde wp mybb gibi blogger gibi 0-6 yas gurupları arasında degil..
3.domaini domain tescil firmalarından alabilirsiniz bunlardan bazıları...isimtescil.net yoncu,markum....gibi bunlar hemsize domain satarken hostingliginizide yapar yani pc niz kapalıyken siteniz çalışır :D
4.3.şıkta 4.de cevaplamışım :D
5.hiç zorlanacanızı sanmıyorum bende hiç bilmiyordum mybbciydim ögrenmek iste yeterki hocam uzun sürmez çabucak ögrenirsiniz alt yapınız blogger cünki
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Wordpress kurmak, kullanmak eğlenceli ve kolaydır.
Tabi istediğin temaya ulaşmak biraz zaman alır.
Güvenlik kısmına dikkat etmelisin.
Gerisi de içerik sana kalmış :)
Yardım istersen destek verebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bana kalırsa sorgusuz sualsiz wordpress kur en eyi eklenti desteği wordpresste var ne yapmak istiyosan o şekilde yaparsın ve alan adını hostunu godaddyden alırsan direk program kurar gibi ileri ileri deyip kurarsın wordpresside hemde büyük bir firma , ilerde duruma göre değiştirmek istersen değiştirirsinde ama wordpress temalarına bak themeforesttan falan