-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress blog sitem mobilde aşırı yavaş bir sürü cache eklentisi denedim olmadı çözüm nedir birlen varmı yardım lütfennn
Mobilde kontrol ederseniz sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prgramcılıgı,webmas
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anasayfada Çok sayıda aynı makale resimleri mevcut ortalama bir blog sitesin de en fazla 5 veya altı olmalı şahsen ve diğer içerikler gözlemeli aşırı şekilde witgetlerin mevcut azaltmayı öneririm siteni neler yavaşlattığını site hız ölçer uzerinden de bakabilirsin
.js dosyalari yoğunlukta ve surekli çağırmak gerekiyorsa bunlarda engel olur kolay gelsin
WORDPRESS VE BLOGGER DIZIN SITESI SITENI HEMEN EKLE
** www.wordpressblogcu.com **
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
LazyLoad eklentisini kullanırsan resimler ve iframe ile çektiğin şeyler kullanıcı oraya geldiğinde görünür buda siteni biraz hızlandırır
Webmaster, Para Kazanma, Teknoloji Haberleri --> cinsadam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Logo şu an 643 x 215 olarak ebatlandırılmış; 320 x 107 olarak ebatlandırmanız yeterlidir en fazla.
Site açılışta logo boyutları önemlidir, ayrıca mutlaka optimize edilmelidir. Bu husus faviconlar için de geçerlidir.
2.20 sn de yüklenen resimler mevcut, optimize edilmeli.
Ana sayfada çok reklam var ve açıkçası bu kadar reklam sitenin açılışını olumsuz etkilediği gibi fazla bir getirisi de olmaz.
En azından header da yer alan iki reklamdan birini kaldırın mesela. Diğer reklamları da tek olarak düzenleyin derim.
Opera tarayıcıda baktım şimdi tam 20 reklam engellendi.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hostingin litespeed destekliyorsa litespeed eklentisi kur çok kullanışlı
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kullandığın tema responsive olabilir ancak olaya mobil tarafından baktığımızda ilk olarak mobil veri hesabı yapıp bu yönde bir çalışma yapılmalı. Sana önerim sitenin tasarımından memnunsan mobil için daha stabil bir tema seçimi yapman. Sadece mobil için tasarımlar mevcut. Ücretsiz kaynaklardan hoşuna gidebilecek temalar bulabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepinize verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim biraz değişiklikler yaptım şimdi kontorl edip bana buradan eksikleri aktarırsanz sevinirim sitede gözle görünür bir hızlanma meydana geldi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Özel sektör
-
-
Ad Soyad
H** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaptığım değişiklikler
1-logo boyutu küçülttüm 600×250 di 300×70 yaptım.
2-Favicon yine aynı şekilde min seviyeye getirdim.
3- Anasayfada bulunan gereksiz reklamları kaldırdım boşu boşuna kasıyormuş siteyi.
4- Anasayfada bulunan bileşenleri kaldırdım 3 site varmış gibi karmakarışık düzen vardı yani 1 yazıdan 10 tane vardı en fazla 5 e düşürdüm.
6- Cache eklentisi olarak Wp super cache kullanıyorum bu eklenti içlerinde en iyisi diyebilirim çünkü hepsini denedim en hızlısı bu birde (Seo) puanını 3 puan yükseltiyor bu eklenti neden diye sorarsanız hepsini denediğimde diğerleri 3 puan azdı. Umarım bu bilgiler yardım isteyenlerinde işine yarar.