lostyazilim
tr.link

Wordpress Bluenight Temasında Resimlerin Değerleri

3 Mesajlar 748 Okunma
acebozum
tr.link

KRaL58 KRaL58 Huzurum...Gözlerin! Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Wordpress Bluenight Temasında Resimlerin Değerlerini otomatik olarak ekleme eklentisini kursam da hata verdi.Seo analizi yapılınca her ne kadar % 79 olarak sonuç çıksa da bu bence yeterli değil.Mevcut Tüm resimlere otomatik olarak Width ve Height değeri verilebilirse eğer bunu kısa yoldan kod ekleme ile nasıl yapabiliriz?Araştırmalarımın sonucu pek te olumlu olmadı.Ayrıca manşet için ftpden eklediğim resimlerin alt etiketleri ve değerleri gözükmüyor.Bu resimleri sitemin konu ekleme bölümünden tekrar ekleyip o resimleri indirip ftpye attıysam da sonuç gene olumsuz oldu.Ftpdeki yükseklik ve genişlik değeri olmayan resimlere bu değeri nasıl verebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.Hepinize iyi çalışmalar dilerim.

Düşünerek öleceğime,Unutarak yaşarım..
elektronikssl
webimgo

Blacksheep Blacksheep .NET Developer Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2074
  • Beğeniler 60 / 532
  • Ticaret 10, (%100)
Hız konusunda sorun yaşıyorsanız resimlerin width ve heigth değerleri ile oynamanız sonucu değiştirmez.Tasarım olarak web sayfasında belirlediğinizi boyut seçenekleri ile resim gösterilir ancak kullanıcı resmin orjinal boyutunu download eder bu da page loading time'ı uzatır.Bu sorunu çözmek için Thumbnail denilen yapılandırmayı yapmanız ve resimleri kayıpsız sıkıştırmanız gerekiyor(Wp Smush.It Plugin) Alt etiketi eklemek içinse alt etiketi ekleyeceğiniz resimleri Wordpress Admin Paneldeki ortam kütüphanesinden sunucuya aktarın ve orada bulunan editör üzerinden etiket eklemesi yapın.
KRaL58

kişi bu mesajı beğendi.

Fizello - Inspired by Colors

KRaL58 KRaL58 Huzurum...Gözlerin! Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim kardeşim.Alakanız için.

Ek Olarak: Web sitemin şu anki seo puanı % 88.www.mavigecem.com Ben bunu 90'lara taşımak istiyorum.Fakat elbette her platformda olduğu gibi bir takım eksiklerim var.Smush plugin kullanıyorum.Resimleri sıkıştırdım ama daha once web temasıyla alakalı olduğunu sandığım bazı resimlerin genişlik vs . değerlerini değiştiremiyorum.Örnek verecek olursam eğer http://www.mavigecem.com/wp-content/themes/59/jdgallery/slides/1.jpg bu resim hem genişlik ve yükseklik değerine sahip değil,hem de alt etiketi bulunmuyor.Bu resmin değerlerini sunucudan silmeden nasıl yapabilirim.? Kullandığım ve epeyce bir bölümünü türkçeleştirebildiğim tema Bluenight tema.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Kolay gelsin herkese.

Düşünerek öleceğime,Unutarak yaşarım..
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al