-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Test ve Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar sitem için içerik botu arıyorum fakat istediğim gibi birşey açıkçası bulamıyorum botextra diye bir sistem var tam aradığım şey o da uzun süredir müşterilere cevap vermiyormuş para yatırmak istemedim. Yok mu şöyle birkaç haber sitesinden birkaç moda sitesinden falan aynı anda içerik çekip spinleyen bot?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İçeirk botu olarak ücretsiz yazılmış botlar mevcut ancak bot ile çektiğiniz verinin size ne gibi bir yararı olacak ki bot ile günlük 20 yazı çekeceğinize 2 tane 300-500 kelimelik seo uyumlu makale yazsanız siteniz için daha mantıklı olur.Spin sistemine gelince gerçketen çok anlamsız şeyler ortaya çıkıyor hiç denemenizi tavsiye etmem :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Resmi al siteye yükle makaleyi al elle yerleştir gibi işlerden kurtulmak istiyorum. Gelen içerikleri zaten kendim düzenleyeceğim ve özgün makale de tabi ki olacak. Sitem şuan çok boş ve bu heves kaçırıyor biraz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Satış Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
skype ekle hocam bi bakalım elimde bir dünya bot var :) bot extra spinleme vs yok ama duzgun bot mevcu -t bot istersen tabi :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Olsun olsun şimdi bir arkadaşla daha görüştüm haber botu o da umarım güzel birşey çıkacak ortaya :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blacksheep adlı üyeden alıntı
İçeirk botu olarak ücretsiz yazılmış botlar mevcut ancak bot ile çektiğiniz verinin size ne gibi bir yararı olacak ki bot ile günlük 20 yazı çekeceğinize 2 tane 300-500 kelimelik seo uyumlu makale yazsanız siteniz için daha mantıklı olur.Spin sistemine gelince gerçketen çok anlamsız şeyler ortaya çıkıyor hiç denemenizi tavsiye etmem :)
bence bu arkadaşın yazdığını 5 defa daha oku. botla uğraşıp bin tane postu çekmek mi yoksa bi tane özgün içerikli post oluşturmak mı... Kesinlikle kendin oluşturmak. daha kolay daha hızlı daha güvenli daha çok hitli :D
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ne çok seocu oldu etraf. Arkadaşlar işi öğretmenizi istemedim ki bunları bende biliyorum amacım farklı. Velhasıl sağlam bir bot arıyorum konu güncel :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SanalZeka
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhbalar,
Destek ekibimizi genişlettik ve artık forumlar üzerinden de destek vermekteyiz. Sistemimiz aktif ve stabil şekilde çaışmaktadır.
İyi çalışmalar.