Değerli arkadaşlar merhaba.
Wordpress kullanmaya başlamadan önce biraz hatta epey bir bakayım dedim araştırırken birkaç sitede epey olumsuzluklarından, güncelleme esnasında ani çöküşlerinden, beyaz sayfa hatalarından tutun birçok şey gördüm olumsuz olarak.
Ancak bunlar da mühim ama en önemlisi birkaç tane öyle yorumlar gördüm ki şok oldum. Yüzbinlerce kullanıcının bundan haberi yok mu yani? Ya da var ama sırf kolay kullanımı açısından kabul mü ediyorlar diye düşündüm. Bu olumsuzluğu ise şu;
WP ile asla uzun soluklu siteler, kalıcı tasarımlar yapılamazmış. En baş nedeni bu üstte sıraladıkları sebepler veya onlara benzer olumsuzluklar.
En önemlisi ise, Wordpress in geliştiricileri veya WP için tema geliştiricileri, yönetim paneli giriş bilgilerini bilmeselerde, isteseler veya istedikleri zaman içeriklerinin gizliliğine ve sitene müdahale edebiliyorlarmış ve bun hiçbir şekilde kanılanamazmış. Yani bir anda sebebi asla belli olmayan çöküşler veya yalnızca yönetici olarak kendimizin görebileceği birçok şeyi görebiliyorlarmış. İşte ciddi derecede kafa karıştırıcı sorular bunlar?
Tecrübeleri ve bilgileri üstadlar veya bu wp ile gerçekten uzmanlaşmış/uzmanlaşma yolunda olan tüm büyük küçük kardeşlerimden bu konuda bilgi rica ediyorum. Son konu özellikle ve sonra diğer konular hakkında lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar.