netbozum
tr.link

wordpress.com Bloglarını Kendi Hostumuza Nasıl Taşırız?

13 Mesajlar 2.396 Okunma
acebozum
tr.link

National Villager National Villager Hdbelgesel.net i Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Denizcilik Fak. Öğrencisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Arslan adlı üyeden alıntı

Böyle birşey WordPress'te de mümkün. WordPress.com blog yönetim panelinde dışa aktar var. Onu kullanarak yazılarını dışa aktar. Sonra hostingine kurmuş olduğun yeni WordPress'ten içeri aktar yazı eklerini ve yükle dersen resimlerini de hostingine taşımış olursun. Tabi yazma izinlerine dikkat et ;)

Para harcamamak derken sorun nedir tam olarak?

WordPress.com'daki yazılarını kendi .com uzantılı hostinginde kullanmak istemiyor musun? Yoksa kendi hostum olsun alan adım wordpress.com lu mu olsun diyorsun :)

Ayrıyeten Blogger içinde aldığın export edip aldığın dosyayı bloggere çeviren siteler var ordan bloggerde aktarabilirsin.

googleasistan
reklam

tornado48 tornado48 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğretmen
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 6 / 11
  • Ticaret 2, (%100)

Arslan adlı üyeden alıntı

Böyle birşey WordPress'te de mümkün. WordPress.com blog yönetim panelinde dışa aktar var. Onu kullanarak yazılarını dışa aktar. Sonra hostingine kurmuş olduğun yeni WordPress'ten içeri aktar yazı eklerini ve yükle dersen resimlerini de hostingine taşımış olursun. Tabi yazma izinlerine dikkat et ;)

Para harcamamak derken sorun nedir tam olarak?

WordPress.com'daki yazılarını kendi .com uzantılı hostinginde kullanmak istemiyor musun? Yoksa kendi hostum olsun alan adım wordpress.com lu mu olsun diyorsun :)

Daha sonra google analysticte *****.wordpress.com sayfanız kayıtlı ise tüm içeriği google veritabanından silme linkini bul ve site içeriğinin google önbelleğinden kaldır. Bir iki gün sonra diğer siteni google a tarattır. Kopyacı konumuna düşmekten kurtul.
Kolay gelsin. Bu arada eski sitenizin tüm görsellerini tekrardan tek tek yeni bloguna eklemen gerekebilir.

Aradığın blogsa işte sana Blogsa...

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Wordpress bloglarda belli bir ücret karşılığında herhangi bir alan adını 301 yönlendirme seçeneği var bildiğim kadarıyla. Kendi alan adını ve barındırma hizmetini kullanmak istiyorsan bir bak

Ne ekersen onu biçersin
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al