-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamuneleyküm arkadaşlar wp sitem var sitemde contact form 7 form eklentisi kullanıyorum fakat şöyle bir sorunum var mail bir türlü gitmiyor hosting şirketiyle görüştüm acaba hostingle alakalı bir sıkıntımı var diye fakat hiç bir sıkıntı yok dediler gmail adresine gndermek istiyorum ama birtürlü yapamadım WP-Mail-SMTP eklentisi kurdum ayarları düzgün bir şekilde yaptım fakat olmadı bu sorun başıma dert oldu arkadaşlar internette birsürü bunla alakalı makale okudum ayarlarımı doğru bir şekilde yaptım ama sorunu birtürlü aşamadım yardımlarınızı rica ediyorum kafayı yemek üzereyim :confused::confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
formdan mail gndermeye çalıştığımda " İletinizi gönderme başarısız oldu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin ya da yönetici ile başka bir yöntemle iletişime geçin. " wp-mail-smtp ayarlarından test maili gndermeye çalıştığım zamanda gitmiyor. gmail hesabıma gndersin istiyorum ama işte yapamadım bir türlü wp-mail-smtp den test maili gönderdiğim zaman önüme birsürü kodlar çıkıyor booll(false) diye bir sayfa dolusu kod çıkıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yardımlarınız çok teşekkür ederim arkadaşlar ama dediğinizi yaptım fakat yine olmadı sorunum hala devam ediyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
WP-Mail-SMTP bunun yerine Configure SMTP yi kurun büyük ihtimalle sorun düzelicek.Aynı sorunu daha önce yaşadım bu eklenti ile düzeldi.İlk başta ayarı yapmadan deneyin olmazsa ayarları yaparak deneyin.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
An error was encountered while trying to send the test e-mail.
SMTP Error: Could not authenticate.
ayarlarımı yaptım fakat test maili göndermeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Büyük bir ihtimal sunucu kaynaklı. Barındırıcınız sunucuda kısıtlama yaparken abartmış olabilir.
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen, yazılımcı, fotoğrafc
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhabalar konuyu hortlatayım. Bende de aynı sorun var. mail gönderiyorum gitmiyor. Ne bir hata ne bir uyarı herhangi bir şey yok. Kendi hostumdan kaynaklı diye gmailin smtp sunucusunu kullanıyorum sorun aynı. Yukarıda söylenenleri de yaptım sorun çözülmedi.
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Smtp eklentisi kurarak Smtp ayarlarını yapmanız gerekiyor.