Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Selamlar,
WordPress bir sitenin yedeğini alarak farklı bir siteye kurulum gerçekleştirdim. Biraz işim var idi ve bu işlerimi hallederken plugins içerisinde aktif olan "wp-super-cache-clear-cache-menu" eklentisini devre dışı bıraktım.
Chrome tarayıcının geçmişini silmem gerekiyor idi ve sildikten sonra ise, tekrar wp-admin paneline giriş yapmaya çalıştım ancak bilgilerin doğru olduğu halde giriş sağlayamadığını gördüm. Hata açıklaması alt kısımda belirtilmiştir.
HATA: Beklenmeyen bir çıktı yüzünden çerezler engellendi. Yardım için lütfen bu belgeye bakın ya da destek forumlarını deneyin.
Ana dizin de bulunan config.php'yi Boomsuz olarak ANSII olarak her şekilde değiştirdim yine olmadı. WP-CONTENT ve WP-ADMIN dosyalarını yeniden indirdim ve FTP'de olanlar ile değiştirdim yine olmadı.
Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varmıdır?
Webarazzi
<?php print("Webarazzi"?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Birtekno'loji Sahibi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Heuristic Kurduğunuz herhangi bir eklenti kaynaklı vs olmasın wp cache haricinde çünki ben 8 yıldır wordpress ile uğraşıyorum böyle bir sorunu ilk dea sizde gördüm birde farklı bir tarayıcıda deneyin derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiyenin Webmaster Topluluğu - Wmclubu.com
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Yanıtınız için teşekkür ederim. Google üzerinde arama yaptığım zaman hata kaynağını bir çok kişinin bu sorunu yaşadığını gözlemlemekteyim. Bende ilk defa karşılaştım açık konuşmak gerekirse 2012 yılından beri WordPress kullanıyorum ve bu zamana kadar tıkanmadım ama ilk deneyim muhteşem oldu diyebilirim.
Bahsettiğiniz herşeyi eksiksiz olarak denedim. Akla gelmeyecek şeyleri bile denedim. Sırf tekrar kurmamak adına daha kısa ve pratik bir çözüm arıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Profesyonel Mobil Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
70, (%100)
wp-content de o eklenti klasorunu bulup sil. sorun duzelir
1 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
İlgi ve alakan için teşekkür ederim. Aslında hiç ugraşmak istemiyordum ancak sıfırdan kurulum sağlıyorum. SQL'de bazı verileri yedekledim ve sıfırdan kurulum sağlayarak gerekli tabloları içeriye aktararak işlemi bitireceğim mecburen, sadece yedek taşımak sorun değil. İçerisinde bir çok veri var idi veri kaybı yaşanmaması adına kısa yollu bir pratik çözüm olsa idi güzel olacak idi ancak kısmet artık yapacak bir şey yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Rica ederim ne demek. Geçende müşterimin yedeklerinden dönüşte de böyle bir problem yaşandı. Yine bir cache eklentisi ile alakalı bir sorun. Database temizliği yapmak gerekiyor biraz eğer vaktin varsa sql dosyasını açıp cache ile ilgili olan verileri temizle dikkatlice. Sonra muhtemelen cache eklentisi wp-content altında bir klasör oluşturmuştur onu da temizle. wp-admin yada wp-includes altında da cache.php oluşturuyor genelde onu da sil. Düzelmesi gerekiyor sonra bir dene olmazsa pluginsten sil eklentiyi.