Wordpress sitemde css'ye girişi engellemek istiyorum internetten araştırdım ama elle tutulur bir bilgi edinemedim bilen arkadaşlar konuyla ilgili yardım ederse memnun olurum.
Wikipedia bunu basardi, css dosyasini gizledi, ama tam nasil yapti malesef bilemiyorum. Sözde css gizlenmez diyorlardi javascriptle gizlemek pek sonuc vermeye bilir hemen bulunur...
Basit JS sistemleriyle şifreleseniz bile, Chrome ve Firefox ile "Ögeyi Denetle" şeklinde sayfayı incelediğinizde tarayıcının yorumladığı şekilde görürsünüz. Sayfadaki stiller ister JS ister başka bir şekilde şifrelensin illa ki erişilebilir. Erişilebilir olmazsa tarayıcı onu nasıl yorumlayabilir ki? :)
Ama birkaç teknik ile çok çok basit düzeyde şifrelenmiş gibi yapabilirsiniz, arkadaşların söyledikleri bu yöntemler arasında.
Basit JS sistemleriyle şifreleseniz bile, Chrome ve Firefox ile "Ögeyi Denetle" şeklinde sayfayı incelediğinizde tarayıcının yorumladığı şekilde görürsünüz. Sayfadaki stiller ister JS ister başka bir şekilde şifrelensin illa ki erişilebilir. Erişilebilir olmazsa tarayıcı onu nasıl yorumlayabilir ki? :)
Ama birkaç teknik ile çok çok basit düzeyde şifrelenmiş gibi yapabilirsiniz, arkadaşların söyledikleri bu yöntemler arasında.
Anladım çalan her türlü çalar fazla kalmaya gerek yok hayatı akışına bırak diyorsun :)
Neden göstermemek istiyorsunuz, tema alınmasın falan diye mi?
Yokya son günlerde user onlineden bakıyorumda her üç ziyaretçiden ikisi css ye bakıyordu böyle bir imkan varsa gizleyim dedim ama sonra bişey yapmadım.