-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhaba arkadaşlar wordpress siteme biri üye oldu daha sonra farkettim üyeliğini sildim daha sonra üyelik alımlarını kapattım ayarlardan ancak gene üye olmuş bu sefer farklı e posta aynı kullancı adı ile abone olarak gözüküyor ama nasıl üye oldu tekrar anlamadım üye olmayısa kapattım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Üyelikler kapalıyken nasıl üye olabilir ki. Siz kapatmadan önce üyelik açmış olmasın. Hangi eklentiyi kullanıyorsunuz?
Doğrudan ip adresini banlayın bir süre erişemesin sitenize en azından.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Tekrar kapattım ve kendim denedim üye olamadım ama aynı adam gene üye olmuş
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir isim belirleyip üyelik oluştur. Çıkış yapıp admin hesabınla gir ve üyeliği sil. Üye alımını kapatıp açtığın üyelik ile giriş yapmayı dene. Eğer girerse wordpress eski sürümün buglarından birisi bu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Onlar bot yazılım. Stop Spam bot eklentisini kullanıyorum ama tam işe yaramıyor. Bende iplerini gösteren last user ip eklentisini kurup üye olan bot iplerini tek tek plesk panelden banlıyorum. En azından üyelikler eskisine göre azaldı. Onun dışında zorunlu soru, spam engelleme kodu falan fayda etmiyor. Stop spam botta etki etmiyor. Wordfence etki ediyor, oda siteyi yavaşlatıyor. Muhtemelen bu bot yazılımlar bilinçli olarak yapılıyorya neyse. En nihai çözüm google recaptca diyebilirim. Ondada nadirde olsa botlar üye olabiliyor ama ayda yılda bir.
1 kişi bu mesajı beğendi.