-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wpnin eski sürümünü kullan veya eski sürümden upload.php yi filan al ama yedek almayı unutma
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Peki plugin falan bulamazmıyız plugin sayfasında aratırken nasıl aratmam gerekir ne diye geçer bu konu...
harddepo
İlginizi çeken içerikler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Benim anlamadıgım eskisi gibi olması neyi degiştirecek yenisi daha kullanılışlı ve pratik.
www.kirlipanda.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sebebi şu üyelik bir wordpress yaptığımda resim yükleme yetkisi verilen kullanıcılar panelde diğer kullanıcıların resimlerini görüp silebiliyorlar ayrıca bir adet resim eklemesini istiyorum fakat o varsayılan yükleyice istediği kadar resim yükleyebiliyor çoklu resim yükleyici var yani galeri oluşturması var bunuda istemiyorum tek bir tane resim yükleyecek onu istiyorum bazen kullanışlı ve pratik olmak yetmiyor ihtiyaçda önemli oluyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Role kısmen işi mi görüyor fakat resim upload ve silmede işimi karşılamıyor çünkü denedim bir kullanıcıyı editör yaptığın zaman diğer editörün resimleriyle oynama yapabiliyor silebiliyor editörler sadece kendi ekledikleri resimleri görsünler silsinler istiyorum diyebilirsiniz ki güvenmediğin kullanıcıları editör yapma o zaman. Üyelik yapmak zorundayım ve direk editörlük vermek zorundayım yapmak istediğim site için...