-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Profesyonel Fotoğrafçılık, Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
worpress sistem kurdum temayıda hallettik şimdi kaldı ince ayarlamalar seo anında indexletme sosyal ağlara bağlama siteyi hızlandırma.
Bana detaylı raporla ne yaptığını yazarak hizmet verecek bir arkadaş aranıyor.
Yaparım demekle değil referansla gelsin istiyorum çalışma yapacak bende wordpressde ayarlamalar var ama herşeyin bir ustası vardır.
O yüzden bunla ilgili bir arkadaş arıyorum mesajlarını ve konu altından yorumlarınızı bekliyorum.
Dip not: gereksiz şeylerle gelmeyin gerçekten kurulum gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
İnşallah bulursunuz böyle birini hocam. Ben zamanında epey aramıştım. Çok komik rakamlar ve teklifler geliyor. Sonra ise kişisel sitem için WP kullanmayı bıraktım:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hocam ustası değilim ama 4k hit alan wp sitelerim var, yeterli teknik bilgiye sahip olduğum kanısındayım dilerseniz yardımcı olayım bana detayları ve fiyat teklifinizi pm olarak atarsanız sevinirim. Sadece wp değil sunucu optimizasyonu da gerekli olacak iyi çalışmalar
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
İnce ayar derken?
Yoast SEO en iyi ayar diye bir şey yoktur. Her siteye ve kategoriye göre farklılar göstermektedir. Kurulumda gelen ayarlarda işinizi görür.
Dikkat etmeniz gereken sadece arama motorlarının sevdiği şekilde sayfalarınızı düzenlemenizden ibarettir.
Bunun yanında güzel tasarlanmış bir sayfa + web master araçlarında ne kadar farklı doğrulama yaparsanız + sunucu için gerekli ayarları yaparsanız tadından yenmez.
Sadece sayfaları güzel bir şekilde düzenlemem neticesinde bile hedef kelime anahtarlarında ciddi anlamda üst sıralarda yer almaktayım.
Önce yayımlayacağınız sayfanızı güzelce düzenleyiniz. Gerisi ekstra güzellikler olarak geri dönüşler sağlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konu günceldir ***'da dolandırıldım diyebilirm kendisini mahkemeye vereceğim. saçma sapan eklentiler kurarak harbi bu işi bilen varsa iletişime geçerse sevinirim benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yapılan işi beğenmediğiniz zaman herkesi mahkemeye mi vereceksiniz ? Çünkü bu istedikleriniz genellikle eklentiler ile çözülüyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@sovetski haksız para kazanç elde ettiyse vur kaç potansiyeline döndürdüyse 5 tl için veririm.
Ben zarar görsemde başkası zarar görmesin diye nede olsa abi avukat sıkıntı olmuyor:)