Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Css ile alakası yoktur kaldı ki yorum satırını hiç bir paylaşım sitesi referans almaz :)
Sorununuz open graph meta etiketi ile giderilebilinir. Bunun için temanızın header kısmına open graph meta etiketlerini ekleyerek ve içeriklerinin düzenleyerek her paylaşım platformunda o meta etiketlerinin içerisindeki bilgileri alarak görüntüleme sağlar. Bu meta etiketlerini geliştirerek her linkteki konu görselini meta etiketleri içerisinde belirterek konu özeti, konu görseli vs her konu paylaşımınız da o konun görselini tüm paylaşım platformlarında elde etmiş olursunuz. Kısacası temanız o özelliği desteklemiyor olabilir veyahutta destekliyor, ve içindeki bilgiler örnek bilgide kalmış olabilir. Bunun için open graph meta etiketi nedir araştırmanız bilgi sahibi olmanız gerekmektedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
header.php dosyanızı açın ve aşağıdaki kodları ekleyin.
Eğer aynı sorun devam ediyor ise konu altından beni etiketleyerek bildirin.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Maalesef hocam düzelmedi. Sitedeki makaleleri paylaşınca açıklamada sıkıntı yok. Ancak domain adını direk paylaşınca halen sıkıntı devam ediyor söylediğiniz kodu da kullandım ancak sonuç değişmedi..
Yukarıda meta tag eklentisi ile de ddenedim maalesef olmadı :(
Ek Olarak: Ayrıca tarayıca da titlede hiç bir sıkıntı yok. sadece skype de link verince tema adı çıkıyor.