lostyazilim

Wordpress Düzenleme

2 Mesajlar 834 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

dadaskral dadaskral Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 197 / 139
  • Ticaret 39, (%100)
teknolojimaster.com sitem için bir tema aldım. Ancak tam olarak düzenlemesini yapabilmiş değilim. Temada türkçeleştirme ve boş alanları doldurma adına yardım istemem gerekiyor.

Yapılması gerekenleri bir wmaracı üyemiz şöyle özetledi.

[quote=Ahmet]
Sitenizi inceledim. Kurumsal bir yapıya dönüşebilmek için yapmanız gerekenlerden bazılarını söyleyeyim;

1- Logonuz güzel ama küçük. Logoyu site ile uyumlu bir boyuta getirin. Bu logo PSD dosyasını biliyorum, sadece Limon şablonunu kullanarak editlerseniz daha iyi olur.

2- Favicon ile logonun arasında bir benzerlik yok. Site içeriği teması ile favicon arasında da bir benzerlik yok. Bunları uyumlu hale getirin.

3- Footer alanınız çok boş. Profesyonelce hazırlanmış bir footer yazısı ekleyin o alana ve bir kimliğiniz olsun sitenizde.

4- Profesyonel bir teknoloji sitesi istiyorsanız her çözünürlük ve cihaza uygun responsive bir tasarıma sahip olmanız gerekir. Web siteniz 1024x768 çözünürlükte slider bölümünde taşmalar oluyor buda tasarımı amatörleştiriyor.

5- Navbar, sidebar gibi alanlarda Türkçe karakter problemi var. Bu alanın fontunu Türkçe karakter destekleyen bir font ile değiştirirseniz daha iyi olur.

6- Sitenizde ingilizce alanlar var bunları Türkçe yapın.

7- Yazı içerisinde bulunan yazar bilgilerini ya kaldırın yada o alanı yazarın bilgileriyle doldurun bu şekilde çok boş görünüyor.

8- Sidebarınız çok boş, bu alana son yorumlar, anket vb. gibi widgetlar ile doldurabilirsiniz.

Bu eksikleri giderdikten sonra birde düzenli özgün yazı yazabilirseniz kurumsallaşmaya yaklaşabilirsiniz. Birde sitenin titlesini değiştirin. "Teknolojinin Yeni Adresi" profesyonel bir title değildir. Teknoloji Master - xxx şeklinde bir düzenleme yapabilirsiniz.

Şimdilik önerebileceklerim bunlar.

Hayırlı olsun, başarılar dilerim.
[/quote]

Bu düzenlemeleri bana bedavaya yapabilecek olan var mı yoksa ucuza yapabilecek kimse var mı acaba ?

wmaraci
reklam

Sebilisim Sebilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Php Coder
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 4 / 85
  • Ticaret 3, (%100)
"Profesyonelce" yapılsın dedikten sonra bunu bana ücretsiz veya ucuza yapacak var mı yazmanız o kadar komik ki... Nickinizi değiştirseniz yeridir.
ahmetbaslik

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al