Arkadaşlar sorunlara daha kolay tercüman olabilmek için video hazırlamaya karar verdim. İlk video paylaşımım, hitabımda konuşmamda heyecan var. Hatamız varsa affola. :)
Eh be konuyu yeni gördüm.Bunu biliyordum lakin ben taarayıcı yükleyecisini kullandığım için resimleri tek tek seçip yüklüyordum toplu halde seçmiyor.Oysa flash yükleyici seçiyormuş:)180 resimi tek tek elle seçtik.Video için teşekkürler.
Eh be konuyu yeni gördüm.Bunu biliyordum lakin ben taarayıcı yükleyecisini kullandığım için resimleri tek tek seçip yüklüyordum toplu halde seçmiyor.Oysa flash yükleyici seçiyormuş:)180 resimi tek tek elle seçtik.Video için teşekkürler.
Geçmiş olsun. :) Bende öyle yapıyordum ama Flash yükleyici hayatımı kurtarmıştı. O gün bugündür Flash yükleyiciyle çalışıyoruz, mutluyuz. :D
metin bunu anlattında bu galeri efectlerini falan nasıl düzenleyeceğiz biliyor musun biliyorsan onuda anlat..
galeri efecti derken ben eski temada(astra) galeri ekleyince resme bastığım zaman resim sayfa içerisinde yeni bir popup da açılıyordu onu nasıl yaparız demek istedim