-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba ben uzun zamandır blogger ve wix üzerinde çalışıyordum. Bloger tamamen monotonlaştığı için Wix'in profesyonelleşmeye engel olduğunu öğrendiğim için bıraktım.
Bu gün WordPress.org sistemine yönelme kararı aldım ve internetten biraz araştırma yapma başladım ve açıkçası kayboldum. Çünkü Blogger ve Wix'e göre çok daha geniş ve çok daha profesyonelce domain+host almam gerekiyor ücretli tasarım almam gerekiyor falan filan.
Baktığımda özel ücretli temaların pek uygun olmadığını biraz pahalı olduğunu gördüm. Peki wordpress'in kendi temaları ile profesyonel,kullanışlı bir temaya sahip olabilir miyim ?
Ayrıca Wordpress.org için godaddy'de ki Yönetilebilir WordPress Deluxe paketi almamı tavsiye eder misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
wordpress + digitalocean.com aylık 5 dolar droplet alırsanız harika hızlı bir internet siteniz olur. Sunucu yönetimi ve ssh bilginiz olması gerekiyor. Eğer bilmiyorsanız bu konuda yardımcı olabilirim.
ea35
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende sitemi açalı 2 ay olucak domain hosting godady den aldım hostingi başlangıç paket linux bazen saçma yavaşlamalar oluyo onun dışında sıkıntı yok temamı falanda ücretsizler de değişiklik yaparak ayarladım imzamdaki siteye bakabilirsiniz ücretsiz temalarda gayet iyi bence
sanalexpress.com - Yeni Nesil İlan Sitesi - İlanını Ekle Para Kazanmaya Başla !
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kafan çok karışmasın aslında olay çok basit ve anlaşılabilir. Bolca ek özellik için eklenti var, hepsi işe yarar olmasa çok. Android gibi işte.
Başlangıç için fazla masrafa girme. Şuan vps sana ağır gelir gereksiz olur. Sen hosting paketi al, Alastry,güzel hosting yada veridyen firmalarından uygun fiyatlı bir paket ile başlayabilirsin. Yerel bir firmadan almanız sizin için daha faydalı olacaktır.
Tema işine gelince, ücretsiz onbinlerce tema olması seni şaşırtmasın yada bunların kalitesiz olduğunu düşün me. Wordpress için tema yapmak çok kolay olduğu için bu kadar çok varlar.
Ayrıca wordpress'in resmi temaları en profesyonel temalardandır. Bir temanın süslü püslü olması o temanın profesyonel olduğu anlamına gelmez. Profesyonel tasarımcılar en çok işi en sade şekilde yapmak için uğraşırlar. Önemli olan kullanılabilirlik ve standartları karşılaya bilmesidir.
Bir sitenin slider'ı güzel kayıyor diye kullanıcı o siteyi seçmez. Normal kullanıcılar kolay kullanım ve sadeliğe bakar. Ayrıca günümüzdeki teknoloji ile sadelik ve sayfa gezinti hızları da doğru orantılı genel olarak.
Wordpress her konuda enlerde olan bir yazılım. Kaynak en çok, destek en çok, kolaylık en çok, genişletilebilirlik en çok. Yeni kullanıcılar için gayet sade ve net olmasının yanı sıra profesyonel biri içinde son derece genişletilebilir.
Kolay gelsin.