1.konumuz : Wordpress eğitim teması gerekiyor arkadaşlar mevcut eğitim temaları gibi degıl inceledigim kadarı ile bu işin ticari boyutunda değiliz. basit öğrencinin ortaokul seviyesindeki bir öğrencinin ilk girdiğinde 5-6-7-8 sınıfları gözle görülecek bir şekilde ayırt edebilecek butondan sonra ilgili ders(tek ders üzerine olacak matematik)
kazanımlarını görebilecegi cok fazla görselliğe gerek kalmadan kazanımları tıkladıgında ise ilgili videoların bulundugu bir tema...

genel tema incelemem deki durum egitim temaları , bi okulu yada bir egitim üerine bir şeyleri pazarlama üzerine ve girişteki büyük resimler ilk girişte nereye gidecegini bilememe durumu yaratıyor. amac : gelir etme değil tekrar söylüyorum basit düzeyde orta seviyedeki cocugun hızlı br şekilde amacına ulaşması.

eğer varsa böyle bildiginiz temalar(ücretsiz olursa daha cok iyi olur)

demosunu gönderirseniz seviniriz.

yada daha yaratıcı bir fikri olan veyahutta wordpress şartıda aramadan şoyle bir sprint var diyen önerlere açıgız.

2.konumuz ise işin bir tık daha ileri boyutu

malum telefonda yds yada teol yada yökdil hazırlanan arkadaslar için hazırlanmış

cok popüler memrise ydsvl gibi çeşitli programlar var(kısaca bilgi vereyim bu tür programlar grammer ve kelime öğrenimi icin tasarlanmıs programlar)

tabi biz bu telefon üzerinde değılde bit internet sitesin şeklinde düşünüyoruz. ve konu yabanci dil olmayacak

burdaki gibi ogrencinin konu kazanımlarnın testini çözdükce kendi ID tamamlama oranlarını gösterecek toplu ünite kazanımlarını yüzde olarak gösterecek.

konular ilerledikce yıllık unitelerin yüzde kacını bitirdigi hakkında bilgi verecek bir
sprint yada tema :D

eger varsa inceleyebilecegimiz boyle bir tema

bilgisi olan yada link yada demosunu yollarsa seviniriz.