-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar biraz önce kurduğum wordpress sitesinde eklentileri güncelleyemiyorum ya da silemiyorum, yükleyemiyorum. Otomatik olarak yani panelden bu işlemi yaparken şifre ve kullanıcı adı doğru olduğu halde sorun çıkıyor.
CHMOD ayarlarını kontrol ettim sorun yok. Şifre ve kullanıcı adı kesinlikle doğru!
Hata: Sunucuya bağlantı kurulurken hata oluştu, lütfen ayarların doğru olduğunu teyit edin.
İlk defa böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Sorun sunucudan mı kaynaklanıyor sizce?
Teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de bu hatayı alıyordum, hosting firmamla görüştüm. Onların tavsiyelerine uyunca sorun çözüldü. Hangi firmadasınız siz? Söylerseniz belki daha kolay yardımcı olabiliriz ya da firmanızla da görüşebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Panel üzerinden güncelleme, yükleme işlemleri sıkıntılı olabiliyor, tavsiyem direk FTP'den yada cPanelden yapmanız.
Hosting firmanızla bir konuşun
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Firma adı İnetmar + bu bir arkadaşımın sitesi. Kendi sitelerim Netinternet üzerinde ve hiç bir problem yaşamadım. Biraz önce denedim de Wordpress 3.4 güncellemesini dahi yapamıyorum. Engin arkadaşımızın bahsettiği eklentiyi deneyeceğim. Umarım çözüm olur.
Problem çözülünce buradan bildiririm. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilir.
Ek Olarak: Fix Plugin Updates eklentisi sorunu çözdü. Güvenlik açığı yaratırmı emin değilim; bu nedenle eklentiyi kullanmadığım durumlarda etkisizleştirmeyi tercih ettim. Ayrıca firmaya durumu bildirdim. Belki eklentisiz kalıcı bir çözüm bulabilirler.
Engin ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim.